2777
2789
عنوان

بچه اون بلاگره. وحیده علی حسینی فوت کرده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5991 بازدید | 40 پست
عدالتش چيه🙂

عدالت خدا همیشه هست این خانوم هم نفرین زن اول سوهرش و دوتا دختر شوهزش پشت سرش بود توی لایوش دیدم که دخترش نوشته بابامون رو از ما گرفتی نمیزاری ببینیمش. استوری زن سابقش هم دیدم حلالش نکرده بود پاشوندن زندگی بقیه تاوان داره ما مسئول کارهای خودمون هستیم تو سن کم بچشو از دست داد رحمش از دست داد حتی اگع اون اقا اومدع سراغش این خانوم نباید قبول میکرد خانومش تو استوری نوشته بود وحیده صدای رابطه اشون رو زنگ میزد که من بشنوم بهم میگفت طلاق بگیر برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدالت خدا همیشه هست این خانوم هم نفرین زن اول سوهرش و دوتا دختر شوهزش پشت سرش بود توی لایوش دیدم که ...

واقعا؟

من فکر میکردم هر دو جدا شده بودن بعد با هم ازدواج میکنن 

همیشه میگفتم چه مرد خوبیه که بچه های زنش رو هم قبول کرده

واقعا؟ من فکر میکردم هر دو جدا شده بودن بعد با هم ازدواج میکنن  همیشه میگفتم چه مرد خوبیه که ...

نه متاسفانه. قضاوت کار خداست ولی خانوم هایی که خیلی راحت میرن اشیونه بقبه رو خراب میکنن عبرت بگیرن این دنیا و اون دنیا باید تاوان پس بدن. 

نه متاسفانه. قضاوت کار خداست ولی خانوم هایی که خیلی راحت میرن اشیونه بقبه رو خراب میکنن عبرت بگیرن ا ...

البته یه چیزی هست ما نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ 

از کجا معلوم حرف اونا درست باشه 

ممکنه قصد تخریبش رو داشته باشن

البته یه چیزی هست ما نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ  از کجا معلوم حرف اونا درست باشه  ممک ...

من بعید میدونم زن اولش بسیار محترم به نظر میرسید چرا باید با دوتا دختر بزرگ اون صحبت هاروکنه نهایت میگفت سازش نکزدیم حدا شدیم حتما زخم خوزده هستن خودش و دختراش

عدالت خدا همیشه هست این خانوم هم نفرین زن اول سوهرش و دوتا دختر شوهزش پشت سرش بود توی لایوش دیدم که ...

من در جریان زندگیش نبودم 

اما گناه بچه چیه 

ولی من خودم مثل زن سابق همین اقام 

بهم خیانت کرد و خیلیا اومدن کاری کردن مهریه منو نده بی مهریه جدا شدم و با دختر عمش تو متاهلی دوست بود 

و خیلیا عذابم دادن 

الان دوسال مبگذره باید بری زندگی اونارو ببینی چقدر رو روالو خوشبختن 

کارما و عدالت وجود نداره چون بلایی سر من اومد یعنی من به کسی همچین بدی کردم؟

با خانومی که میگی زن سابق شوهر وحیده یعنی تاوان داد که شوهرش خیانت مرد و اینجوری زجر کش کردن؟؟؟

اتفاق بد و خوب برای همه ادما هست به تاوان و کارما  نیست عزیزم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من در جریان زندگیش نبودم  اما گناه بچه چیه  ولی من خودم مثل زن سابق همین اقام  ...

هرکسی زندگیش روی روال باشه دلیل نمیشه تاوان نده. شما اعتقاد نداری به این موضوع. بله اتفاق خوب و بد برای همه هست هیچ اتفاق خوبی دلیل بر این نیست که خدا طرف رو دوست داره و هیچ اتفاق بدی دلیل بر این نیست خدا عذابش فرستاده. اتفاقا یک روایت هست که میگه. خدا گفته اگه بنده های خوبم از من روی گردان نمیشدن من سقف خونه های ادم های بد و پست رو از طلا میساختم براشون. شما هم به خدا توکل کن مطمئن باش هرکسی تاوان کارهاشو پس میده چه خوب چه بد یا این دنیا یا اون دنیا