2777
2789

دوماه پیش مادرش خونمون بود حدود یه هفته هم موند کلی بهش خدمت کردم حتی صبحونه وغذاشم میبردم رو تخت خواب براش.دم رفتنی کلی فحش و بدبیراه گفت بهم.منم سکوت کردم و رفتم خونه پدرم.حتی کار منو شوهرم نزدیک به طلاق کشید.حالا امشب شوهرم میگه بریم خونشون واقعا نمیتونم سختمه پجوری منصرفش کنم ک نمیام کاری به شوهرم ندارم بره یا نه.ولی فکر اینکه دوباره ببینمش زجر اوره

😍همسرم و بچه هام😍

خب چرا فحش داد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سر چی دادوبیداد کرد؟

خودتو بزن به مریضی ،نرو

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی روانیه؟اخه چرا ادم باید درحین همچین پذیرایی لاکچری که حتی صبحانه بیاد توتخت پاشه فحش بده و دعوا کنه با میزبان؟ باعقل جور درنمیاد اگه روانیه که اصلا نرو 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

😬😬😬نگفت چرا فحش داده پیرزنه بی ادب؟

بععد شوهرت چی میگفت این وسط حقو به کی میداد؟

میشه جزئیاتو بیشتر بگی؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یعنی روانیه؟اخهدچرا ادم باید درحین همچین پذیرایی لاکچری که حتی صبحانه بیاد توتخت پاشه فحش بده و دعوا ...

به جون بچه هام الکی داد و بیداد راه انداخت بیا و ببین

😍همسرم و بچه هام😍
همیشه برنامشه میاد خونه ادم بهش خدمت میکنی اخرش یه لگد میزنه مثلا بی منت کرده😐

وا مگه میشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
به جون بچه هام الکی داد و بیداد راه انداخت بیا و ببین

پس واقعا روان پریشه جدی میگما اصلا شوخی ندارم بعضیا توذهنشون با یکی درگیر میشن وتوهم میزنن هی توذهنشون باهاش یکه بدو میکنن بعد  بدون اینکه به طرف حرفی بزنن بزرگش میکنن و یهو شروع میکنن جیغ و دادو فحاشی یعنی طرف مات و مبهدتدمیمونه اما نفر اول داره یه دلوای ذهنی رو از دسط ادامه میده اصلا نرو نرووووو والی صدبار دیگه همینجورت میکنه شوهرت خواست خودش بره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟