2777
2789
عنوان

هفته های آخر بارداری

319 بازدید | 41 پست

کیا منتظر زایمانن؟

شما هم معدتون جوابتون کرده؟

چرا من هرچی میخورم معدم نمیتونه هضم کنه؟

خسته شدم دیگ

بچه ام هم وزنش کمه اینجوری با این معده چجوری چیزی بخورم وزن بگیره؟

هووووف😞

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
این نرم افزاری که میگی دروغه چرا الکی مردم گول میزنی😑 چندتا اکانت داری 🤔

چیش دروغه؟

چرا گول بزنم

هر کی نصب کرده و احراز هویتش تکمیل شده و ۲۰۰ هزار شیبا بهش ندادن بیاد اکانت روبیکا ثابت کنه

عزیزم من همین یدونه کاربری رو دارم 

همینجام فعالیتم سالی دو سه بار

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش دروغه؟ چرا گول بزنم هر کی نصب کرده و احراز هویتش تکمیل شده و ۲۰۰ هزار شیبا بهش ندادن بیاد اکان ...

نخیرم من به پشتیبانی زنگ زدم گفت اون در صورتی قابل برداشت که تو چندتا زیر مجموعه دیگه بگیری 😑

چیش دروغه؟ چرا گول بزنم هر کی نصب کرده و احراز هویتش تکمیل شده و ۲۰۰ هزار شیبا بهش ندادن بیاد اکان ...

یه اکانت دیگم دقیقا همینا رو داره میگه تا من گفتم دروغ میگی تایپیکش بست فرار کرد

نخیرم من به پشتیبانی زنگ زدم گفت اون در صورتی قابل برداشت که تو چندتا زیر مجموعه دیگه بگیری 😑

بله زیر مجموعه لازمه ولی یدونه هم کافیه

اینجوری میشه 200هزار تومن

یه اکانت دیگم دقیقا همینا رو داره میگه تا من گفتم دروغ میگی تایپیکش بست فرار کرد

لابد از کسایی ک دعوت کردم

پشتیبانی نرم افزار اینو نمیگه 😏

تو باور نکن

واسه من اهمیتی نداره

ماشاالله چقدر شماها پرویین خود پشتیبان میگه من همچین قانونی ندارم 😂 تو میگی هست 

باش من پررو

اگ دوس داشتی بیا روبیکا تا بهت ثابت کنم من عوضی نیستم

بخدا حلالت نمیکنم اگه پیام ندی

Clip_text99

همین جا ثابت کن همه ببینن

دختر خوب اینجا نمیشه کلیپ فرستاد

میخوام واست از کاربریم فیلم بگیرم