2777
2789
عنوان

ختم خیلی مهم.

831 بازدید | 16 پست

سلام به همگی.تو رو خدا تو رو خدا اگه میدونین منو راهنمایی کنین.ختم یا ذکری رو سراغ دارین که باعث بشه شخص یا اشخاصی از انجام کاری منصرف بشن؟کا دیگه این کار رو نکنن.تو رو خدا اگه میدونین دریغ نکنین خواهش میکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته عکسشو بزار جلو روت

یا بگو فلانی ها زاده فلانی اسم مادرش بگو

بگو یا مانع نزار اینکارو بکنن

تعدادشو یادم نیست ریپ بزن دقیقشو بگم

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
یک هفته عکسشو بزار جلو روت یا بگو فلانی ها زاده فلانی اسم مادرش بگو بگو یا مانع نزار اینکارو بکنن ...

میشه واضح تر توضیح بدی؟یعنی بگم فلانی زاده فلانی بعدش ذکر یا مانع بگم؟

در مورد عکس بیشتر توضیح میدی؟

سرچ کن دائی ابراهیم یا مانع تو گوگل

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
میشه واضح تر توضیح بدی؟یعنی بگم فلانی زاده فلانی بعدش ذکر یا مانع بگم؟ در مورد عکس بیشتر توضیح میدی ...

سرچش کن میاره سایت دایی ابراهیم بنویس یا مانع برای منع شخصی ای کاری

واقعا؟شرایطش چطوریه؟پشت سر هم بخونم یا روزی یکی؟

میگن باید هدیه کنی به حمزه سیدالشهدا 

هرچقدر در طی روز تونستی بخون ولی فاصله ننداز مثلا امروز ۱۰تا خوندی فردا وقت نداری بخونی لازم نیست اون روز تعداد بالا بخونی ولی حتما یبارو بخون

ممنونم یکی از اسم های خداست، نمیخام خدایی نکرده جادو باشه

نبابا اسما الهی خواص دارن با اعتقاد کامل بگو پیداش کن تو سایتش