2777
2789
والا من هزار بار بهش گفتم اصلا گوش نمیده.  هربارم ضربه اش رو میخوره، خیلی مقدوره و فکر میکنه هم ...

اره اشتباهه کار داداشت عع چ‌حیف چ ربطی ب دهن لقی داره باید خداشم شکر میکرد بااین شرایط قبول کزد...اینطوری بخاد پیش بره هیچکس دختر نمیده نه بخاطر گذشته ها بخاطر صادق نبودن...منم بودم‌میرفتم تحقیقات مردم میگفتن ال بله میگفتم نمیدم‌

والا من هزار بار بهش گفتم اصلا گوش نمیده.  هربارم ضربه اش رو میخوره، خیلی مقدوره و فکر میکنه هم ...

باید هرطور شده قانعش کرد توجیحش کرد که بابا گذشته ها گذشته کسی تورو با اون تحقیر نمیکنه بقول خودش هرکی باهاش ازدواج کنه بخاطر الانش ازدواج میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اشتباهه کار داداشت عع چ‌حیف چ ربطی ب دهن لقی داره باید خداشم شکر میکرد بااین شرایط قبول کزد...ای ...

من هزاران بار بهش گفتم ، اصلا گوش نمیده ، فکر می‌کنم بخاطر اینکه همه دخترا ردش میکنن ، دلش میخواد زهرش رو به خواستگار من بریزه ، که می بینه من اینقدر پشتشم یکم حرص میخوره ، آخه من یه زن ۳۱سالم دلیلی نداره برادر ۳۳ساله من مرتب برای زندگی من تصمیم بگیره، رشته تحصیلی‌ اشم روانشناسی موفقیت و در کنارش به صورت خصوصی روانشناسی شخصیت هم میخونه ، ولی نمیدونم بلانسبت شما این حجم از بی شخصیتی چطور توی وجود این بشر جا شده. 

من هزاران بار بهش گفتم ، اصلا گوش نمیده ، فکر می‌کنم بخاطر اینکه همه دخترا ردش میکنن ، دلش میخواد زه ...

😑😳😳واقعا دیگ حرفی برای گفتن ندارم مثلا تحصیل کرده و روانشناس نمیدونم چطور اینقدر منطقی رفتار نمیکنه...اگ از پسش برمیای ک حرف حرف خودت باشه و نزار کسی دخالت کنه بهش بگو تو فقط میتونی نظر بدی و پیشنهاد ولی تصمیم نهایی با خودمه

باید هرطور شده قانعش کرد توجیحش کرد که بابا گذشته ها گذشته کسی تورو با اون تحقیر نمیکنه بقول خودش هر ...

بخدا نمیفهمه، اینقدر بهش گفتم دیگه خودم از تکرار حرفام خجالت میکشم، کلا در برابر فهمیدن خیلی مقاومت میکنه ، همیشه تصور میکنه همه خنگن و هیچ نمیفهمن و فقط خودش همه چیز رو میدونه ، همیشه یادمه اینطور بود ، وقتی یه چیزی رو میخواد توضیح بده اینقدر توضیح می‌ده تصور میکنه طرف مقابل هیچی حالیش نیست و به ۱۰مدل مختلف برات یه چیز رو توضیح میده ، که دوس داری داد بزنی بگی بابا میدونم اینقدر توضیح نده .

😑😳😳واقعا دیگ حرفی برای گفتن ندارم مثلا تحصیل کرده و روانشناس نمیدونم چطور اینقدر منطقی رفتار نمیک ...

دوشب پیش بهش گفتم و تهدیدم کرد که شب توی خواب اگه ناچار بشه منو میکشه که بعد معذرت خواهی کرد ، ولی امروز باز بحث کرد باهام سر خواستگارم که دیگه دید من از موعظه ام پایین نمیام گفت من تحقیق میکنم بعد انتخاب با تو ، ولی میدونم دروغ میگه میخواد بره حضوری پسره رو ببینه رگشو بزنه منو از چشمش بندازه همون کاری که با خواستگار اولم توی سن ۱۷سالگیم کرد .

بخدا نمیفهمه، اینقدر بهش گفتم دیگه خودم از تکرار حرفام خجالت میکشم، کلا در برابر فهمیدن خیلی مقاومت ...

خیلی خودبین....اصلا شما ک یبارم ازدواج کردی و تجربه داری و به گفته ای زن بالغ و کاملی هستی چ لزومی داره اون بگه با کی ازدواج کنی با کی نکنی...مثلا بگو فلانی این تاریخ میاد خاستگاری...محبت هم جواب نمیده مثلا همینو ی طور دیگ بگو بگو حالا بیان برن من ک نمیخام الان زنش شم بیان اصلا تو ببین چطوریه و اینا شاید خوشت اومد 

خیلی خودبین....اصلا شما ک یبارم ازدواج کردی و تجربه داری و به گفته ای زن بالغ و کاملی هستی چ لزومی د ...

می ترسم جلو خانواده پسره عمدا بی احترامی کنه فراریشون بده ، من الان یه زن مطلقه ام و می تونم الان برم محضر به عقدش در بیام ، ولی میخوام با عزت و احترام برم این یکی هم مثل اولی از بی سرپناه بودنم سو استفاده نکنه ، به داداشم گفتم اذیتم کنی مثل شوهر اولم خواستگاری بعدیم می برم خونه دایی ام ، عصبی شد و داد بیداد کرد و متوسل شد به تهدید ، ولی من واقعا از نظر روحی به آرامش نیاز دارم ، نمی تونم دیگه مثل گذشته دلهره خانوادم رو داشته باشم، تا جایی که تونستم و از دستم بر اومد سر و سامان به زندگیشون دادم دیگه باری رو دوشم نیست، آیت پسر واقعا از همه نظر برای من ایده آل و مطمئن ام با توجه به تجربه حدود ۷سال زندگی مشترک کنار این یکی خوشبخت میشم،