2777
2789

یچه ها من یه نفرو بلاک کردم ولی گروه مشترک داریم دوتامون عضو یک گروهیم پیامای منو توی گروه میبینه الان که بلاکه بیشعور، هر جا میرم دنبالمه امروزتوی گرده کامنت گذاشتم بلافاصله بعد من واکنش نشون داده کامنت گذاشته من چه جوری از شر این خلاص بشم نبینه پیامامو ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه جور گروهیه ولی میتونی با یه اکانت دیگه بری که اون در جریان نباشه تویی و به پیامات واکنش نشون نده🤷🏻‍♀️

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
چه جوری میشه انداختش بیرون؟

اگه خودت ادمینی ریمووش کن از گروه 

اگه ادمین کس دیگه ای هستش که نمیتونی ریمووش کنی مگر اینکه واقعا توی گروه مزاحمت بشه و بتونی به ادمین بگی به خاطر مزاحمت ریمووش کنه 

سیو کرده منو یعنی؟

خب وقتی از قبل بهش پیام دادی با  اکانت فعلی، دیگه میدونه تویی چه سیو کرده باشه چه سیو نکرده باشه

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️