2777
2789
عنوان

پس انداز🧮💸

170 بازدید | 5 پست

من ۱۵ سالمه

ماهیی ۵۰۰ هزار تومان از بابام میگیرم به جز اون مادربزرگ و پدربزرگمم بهم میدن ۵۰ تومن ۱۰ تومن ۱۰۰ تومن

متاسفانه وقتی پول دستم باشه باید حتما یه چیز بخرم 

خیلی ولخرج شدم و همه پولام صرف هزینه های غیر ضروری میشه (مثلاً تا چشم مامانمو دور میبینم میرم رستوران غذا میخرم ،یا راه و بیراه چیپس و پفک میخرم) خودمم خسته شدم با اون همه پولی که دستم میاد به وسط ماه نرسیده همه پولام ته میکشه.

میخواستم از این سکه های ۱۰۰ سوت و ۵۰ سوت بخرم برای پس انداز

متاسفانه ۵۰ سوت ۱۶۵ هزار تومنه موقع فروش ۵۰ تومن کسر میکنن ۱۱۵ میخرن(داییم میگه تو واسه سرمایه گذاری بلند مدت میخری اشکال نداره ولی پول از ارزش میوفته) ولی خب شغل بابای من آزاده و فصلی پاییز و زمستون کار نداره اکثراً به خاطر همین گاهی خیلی فشار میکشم واسه همین میخوام هم پول نقد داشته باشم هم سکه.

به نظرتون اینطوری خوبه ؟ هر ماه یه سکه ۵۰ سوت بخرم از ۵۰۰ تومنی که بابام میده 

همه پولایی هم که مادربزرگ و پدربزرگ میده  بندازم تو قلک تا عید جمع کنم؟یا به نظرتون چطوری برنامه ریزی کنم و همینطور مدیریت

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی پول دستت میاد نصفشو بذار برای پس انداز و بعد که مبلغ قابل توجهی شد سکه بخر نصف دیگشم بذار یه گوشه که اگه خرجی داشتی یا جایی نیاز داشتی  پولت نقد باشه و بتونی استفاده کنی

هر چی پول دستت میاد نصفشو بذار برای پس انداز و بعد که مبلغ قابل توجهی شد سکه بخر نصف دیگشم بذار یه گ ...

ممنون دستت درد نکنه بابت راهنماییت💕

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman