2777
2789
عنوان

مشاوره پوستی رایگان

63 بازدید | 4 پست

فروشنده نیستم و قصد تبلیغ هم ندارم=)

اگه میخایید بهتون محصولی معرفی کنم حتما حتما حتما نوع پوستتون ومیزان هزینه ای که میتونید بکنید رو بگید بهم  همه ی اینارو هم تو یه پست بنویسید نه چندتا 

لطفا جواب همدیگرو ندید تعداد پیاما زیاد میشه گمشون میکنم و لطفا هم پستامو لایک نکنید مرسی

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم

سلام پوستم خشکه ولی نه انقدر زیاد روی صورتم رو گونه هام خال های ریزی هست چیکارکنم؟پاهامم دائم ترک میخوره که باید همیشه چرب کنم ؟واینکه زیاد گرون نباشه مثلا نهایت تا یه تومن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

سلام پوستم خشکه ولی نه انقدر زیاد روی صورتم رو گونه هام خال های ریزی هست چیکارکنم؟پاهامم دائم ترک می ...

سلام گل قشنگم خوش اومدی به تاپیکم 

خب برای خال هاتون باید بگم که من رفتم داروخونه واسه پدرم بگیرم گفتم لک پوستی قهوه ای داره یه روشن کننده داد بهم اسمش درماتیپیک گلم 

سرم ویتامین سی هم میتونید سی پریم استفاده کنید میگن برای لک و روشنی خوبه

واسه ترک پاتون هم مرطوب کننده هانی شی نیودرم 

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما ۱۶ ساله هستید؟  به مسائل پوستی علاقه مندید ؟  چه طور مشاوره میدید ایا علمشو دار ...

سلام گل قشنگم بله 16 سالمه

راستش من چون خودم پوستم داغون بود خیلییی تحقیق و پرس و جو کردم و تا حدود خیلی زیادی با روتین پوستی و محصولات خوب برا انوع پوست اشنایی دارم تاپیک بزنم و به کسایی که وقت و هزینه ی دکتر رفتن ندارن کمک کنم