2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

3298 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسایی ک پیرسینگ زدن 

میترسم نافم عفونت کنه چکار کنم همش الکل میزنم بهش الان چهار روزه پیرسینگ زدم امروز رفتم حموم با سشوار هم خشکش کردم ولی خیلی میسوزه نمیدونم چرا 

کسایی ک تجربه داشتن چکار کردن؟

پماد استریل چشمی باید بزنی الکل هم روی خود پرسینگ نباید بزنی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد تتراسایکلین بزن 

مال من چرک کرد پیرسینگو در اوردم فشارش دادم تا عفونت ها خارج بشه بعد تمیز با صابون شستم و کپسول چرک خشک کن رختم روش پمادم زدم و پیرسینگو دوباره گذاشتم دیگه چرک نکرد و خوب شد

پماد تتراسایکلین بزن  مال من چرک کرد پیرسینگو در اوردم فشارش دادم تا عفونت ها خارج بشه بعد تمی ...

همش پمادشو میزنم الکل هم میزنم روش کاش عفونت نکنه ولی خارشش و یکم سوزش داره

همش پمادشو میزنم الکل هم میزنم روش کاش عفونت نکنه ولی خارشش و یکم سوزش داره

عزیزم درسته ک باید تمیز باشه همیشه..ولی سعی کن زیادم حساسیت بخرج ندی چون زیاد بهش آب بزنی بیشتر ممکنه عفونت کنه ..اگه تونستی قرص چرک خشک کنم بخور..من سال پیش زدم با خواهرم مال اون بد جور عفونت کرد و بیرون اورد و سوراخ پیرسینگش بسته شد ولی من الان کامل خوبه