2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی بی چک‌مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 96 پست
بله  0.9 شده  نوشته منفی  فکر نمیکنم باردار بوده باشم  حتما همین دوروزه پریو ...

احتمالا بارداری شیمیایی بوده عزیزم 

منم با اینکه خیلی علائم حاملگی دارم اما فکر می‌کنم نهایتا همون بارداری شیمیایی باشه 

احتمالا بارداری شیمیایی بوده عزیزم  منم با اینکه خیلی علائم حاملگی دارم اما فکر می‌کنم نهایتا ...

نمی‌دونم واقعا 

خیلی گرگرفتکی دارم

داغی سینه و بزرگ شدن سینه ها 

هنوز که پریود نشدم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم واقعا  خیلی گرگرفتکی دارم داغی سینه و بزرگ شدن سینه ها  هنوز که پریود نشدم

منم از همین علائمی که دارم خستم .. 

اگه چیزی نیس که خدا کنه زودتر پریود بشیم ازین سردرگمی هم خلاص 😫

منم از همین علائمی که دارم خستم ..  اگه چیزی نیس که خدا کنه زودتر پریود بشیم ازین سردرگمی هم خ ...

واقعا 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
شما دیگه بی بی چک‌نزدی!؟ یا پریود نشدی ؟

نه هنوز پریود نشدم 

بی بی چک هم نزدم 

آزمایش که منفی بود 

دیگه تست نزدین؟

دیروز یکی زدم همون دقیقه های اول هاله خیلی ضعیف انداخت بعدش هاله یکم پر رنگ تر شد.

بی بی های اول هفته بعد دو ساعت که نگاه می‌کردم هاله داشت 

الانم 6 روزه عقب انداختم 

اگه تا سه شنبه پریود نشم دوباره یک تست می‌زنم

دیروز یکی زدم همون دقیقه های اول هاله خیلی ضعیف انداخت بعدش هاله یکم پر رنگ تر شد. بی بی های ا ...

به سلامتی عزیزم

من دیشب پریود شدم 

شما چی پریود نشدین 

نه هنوز 🥲 

دو روزه سینه هامم درد میکنه ، کمر درد و دردهای شکمی (مثل تیر کشیدن دور ناف و..) هم هنوز هست 

مسافرتم هستم گفتم بریم شهرمون بعد برم آزمایش 

بی بی چک هم آنقدر غلظت ادرارم کم که بزنمم فکر نکنم فایده داشته باشه 

پنج شنبه زدم هاله انداخت