2777
2789
ما بلوچستانیم ایرانشهره دانشگاهش

واقعا برام سوال شد آخه خوابگاهیا ۴۵ درصد کسریات داره ترددی ۲۵ درصد.یعنی تقریبا نصف حقوق یه خوابگاهی باید بره.البته از حق نگذریم دانشگاه ما از رو حقوقمون اضافه برمیداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام سوال شد آخه خوابگاهیا ۴۵ درصد کسریات داره ترددی ۲۵ درصد.یعنی تقریبا نصف حقوق یه خوابگاهی ...

آره واقعا غذاشونم بدرد نمیخوره اتاقاشونم تعداد بالا یعنی اصلا پولی ک‌کم میکنه انصاف نیس

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم
خوده معلم چند میگیره ابتدایی 

من دختر خاله هام همه معلم ابتدایی ان ولی چون سهمیه دارن حقوقشون بالاتره عادی باشه کسی نمیدونم ولی شاید تا۸تومنی کمتر نباشه

پس چطور میگن دانشجو ۷ تومنه 

تو حکمشون ی مبلغی مشخص میشه دریافتیشون دیگ بستگی داره مثلا میتونی کسریاتو فعال نکنی و کاملشو بگیری ولی وقتی درست تموم شد تمام پول این چند سالو باید یجا پرداخت کنی

آره واقعا غذاشونم بدرد نمیخوره اتاقاشونم تعداد بالا یعنی اصلا پولی ک‌کم میکنه انصاف نیس

اره خیلی تعداد نفرات اتاق بالاس.غذا هم کیفیت پایینه.

حتی حقوق معلم ها را بالا میبرن ولی در عوض کسورات رو هم افزایش میدن

من خودم دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم

چادر اجباری نیست

در حال حاضر حکممون 7میلیون و 920 هزارتومن هست

ولی ماهانه تقریبا یک میلیون برای بیمه و.. کم میشه 

علاوه بر اون خوابگاهیی ها 45 درصد حقوق و دانشجوهای ترددی 25 درصد حقوقشون رو دانشگاه برمیداره

ترددی ها تقریبا 5 تومن

خوابگاهی ها تقریبا 3/5 میلیون میگیرن

معلم ابتدایی هم بستگی به سابقت داره، ولی مثلا اگر سال اولت باشه فقط همون بیمه کم میشه تقریبا 7تا 8 تومن میگیرن