2777
2789
عنوان

کسی از خرنوب نتیجه گرفته؟

263 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

کسی از گیاه خرنوب استفاده کرده؟ مشکل همسرتون چی بوده؟ تحرک یا مورفولوژی یا تعداد؟

من میخوام بگیرم در کنار داروهای تقویتی دکتر

دردم از یار است و درمان نیز هم
سلام  من از خرنوب نتیجه گرفتم برا تحرک بنظرم خوب بود توی تاپیکا دیدم حدس جنسیت زدین.. میشه تا ...

مرسی عزیزم ازجوابت. ماهم کم تحرکیه هم مورفولوژی

تو تاپیکتون جواب دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای روده تحریک پذیر از نوع اسهال چطور کنترلش میکنی ؟

راستش کار خاصی نتونستم انجام بدم

فقط مواد محرک رو تشخیص بدید.مثلا برای من پیازخام،سالاد، فلفل تند ماکارونی و مرغه. سعی میکنم قبل از مهمونیا یا تو مهمونیا کمترمصرف کنم. قبل از مهمونی آب نمیخورم خیلی. پرخوری هم نباید کرد

سلام من از خرنوب نتیجه گرفتم برا تحرک بنظرم خوب بودتوی تاپیکا دیدم حدس جنسیت زدین.. میشه تاپیک اخرمو ...

سلام دوست عزیز گذشته از تاپیک ولی بله من همسرم دکتر طب سنتی داد فک کنم ترکیه ای بود گرفتم ، بی تاثیر نبود