اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
عزیزم منم تو این هفته ها انقباض شدید داشتم حتی دستگاه هم نشون میداد همش بستری میشدم سولفات میگرفتم این باعث شد زایمان زودرس نشم من یه ۴،۵ باری بستری شدم گرفتم
برو بیمارستان ولی نزار از پایین معاینه کنن بگو اومدم نوار قلبش چون خدایی نکرده از پایین میکنن کیست پاره میشه دستشونو میکنن تو فشار میدن کیسع پاره میشه من رفته بود نوار قلب بعد ی خانوم ۲۸هفته اومده بود بعد از پایین معاینه کردن اینم میکفت فشار نده احساس میکنم ی چیزی میشه میگقن نه نترس نگا میکنیم فقط بعد فشار داد کیسه ابش پاره شد اورژانسی بردن عمل من دو سه روز دیه ۳۵هفته میشه تا حالا نذاشتم معاینه کنن منو بنظرم برو سونو سونو از همه چیز بهتره
عزیزم منم تو این هفته ها انقباض شدید داشتم حتی دستگاه هم نشون میداد همش بستری میشدم سولفات میگرفتم ا ...
ببخشید انقباض دقیقا چجوری بود؟من وقتایی که اینطور میشم حس میکنم شکمم از داخل داره بهش فشار میاد و هی داره باد میشه
برو بیمارستان ولی نزار از پایین معاینه کنن بگو اومدم نوار قلبش چون خدایی نکرده از پایین میکنن کیست پ ...
🥺🥺🥺🥺منم یه بار رفتم نزاشتم معاینه بکنن بعدش دکترم گفت باید میزاشتی
برو بیمارستان ولی نزار از پایین معاینه کنن بگو اومدم نوار قلبش چون خدایی نکرده از پایین میکنن کیست پ ...
شمارو معاینه هم میکردن؟