2777
2789
عنوان

سومین روز کاریم خیلی بد بود

166 بازدید | 21 پست

امروز سومین روز کاریم بود، یک جایی رایگان بدون حقوق برای تجربه کار میکنم، یک خانومه هست واقعا توی همه چیز نظر میده، همه حرف میزنن ولی من تا دارم حرف میزنم میگه عزیزم میشه آروم تر، ولی من اصلا بلند صحبت نمی کنم!!! اومدم نسکافه بخورم، عزیزم به بوش حساسیت دارم میشه بری بیرون، مثل آواره ها رفتم بیرون نسکافه مو خوردم، اومدم تو میگه عزیزم اینقد نخور واسه ی همینه اینقد پوستت خرابه دیگه، ولی من چون بیشتر تنقلات میخورم پوستم جوش داره 

خلاصه که واقعا اذیت شدم 

بنظرتون چه ری اکشنی نشون بدم؟ خودم که میگم از فردا هندزفری بذارم انگار صداتو نمیشنوم بروی خودم نیارم شاید دست از سر من برداره🤧

جانا هستم🤗

چ‌پرو.محلش نزار اصلا.سرپرسته؟

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

پس اگه سرپرسته.اصلا باهاش دهن ب دهن نشو

محلش نزار.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
چه پررو بزن تو پرش اینهمه فضولی نکنه چرا کوتاه میای

من یک عادت بدی دارم در این مواقع ناراحت میشم بغض میکنم نمیتونم از خودم دفاع کنم، ولی، سعی میکنم روی خودم کار کنم جوابشو بدم 

جانا هستم🤗
من یک عادت بدی دارم در این مواقع ناراحت میشم بغض میکنم نمیتونم از خودم دفاع کنم، ولی، سعی میکنم روی ...

تو هم‌بگو عزیزم‌میشه تو همه کارو دخالت نکنی.ب اینجور ادما حساسیت دارم

چون مظلومی و آروم  کم کم داره بهت توهین میکنه و میدونه تو ری اکشنی نشون نمیدی همینجور ادامه ب ...

فردا برم ببینم میتونم جوابشو بدم یکم دلم خنک شه، البته یک جوری که نندازم بیرون چون به تجربه ش نیاز دارم

جانا هستم🤗

همون کاری که باهات میکنه رو باهاش بکن

یا اصلا اهمیت نده بهش

منم یه بار با ذوق داشتم برای دوستام یه چیزیو توضیح میدادم یهویی اون یکی دوستم داد زد اروممممممم حرف بزن

درحالی که صدام واقعا بلند نبود فقط خودمون میشنیدیم

از اون موقع به بعد انگار لال شدم اصلا نمیتونم چیزیو تعریف کنم☹️ 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من یک عادت بدی دارم در این مواقع ناراحت میشم بغض میکنم نمیتونم از خودم دفاع کنم، ولی، سعی میکنم روی ...

مث من  ولی خیلی اشتباهه باعث میشه پررو بشن خودت بیشتر ضربه میخوری جوابشو بده که سواستفاده نکنه پررووو 

همون کاری که باهات میکنه رو باهاش بکن یا اصلا اهمیت نده بهش منم یه بار با ذوق داشتم برای دوستام ...

آره آدم میخوره تو ذوقش ساکت میشه، منم همین جور شدم، اصلا دلم نمی خواست حرف بزنم 

جانا هستم🤗