یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره به آموزشگاهت . ما خودمون زنگ زدیم تا تونستم تمومش کنم و گرنه شهریورم تموم نمیشد
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ببین بستگی داره بار چندم قبول شی.یا وقتای امتحان اموزشگاه چجوری باشه بعصی جاها دیر به دیر وقت میدن.۸جلسه تئوریه ۱۲ جلسه عملی.فک کن تقریبا یک ماه ونیم اینا طول میکشه.ائین نامه بدی قبول شی بستگی داره کی بهت وقت بدن برای عملی.تو شهری ام قبول شی حدودا از روزی که قبول شی بیشترین زمان رسیدن گواهی نامه ۱ماهه که بدستت برسه.ببین تو ۲ یا ۳ماه حساب کن.البته اگه همون جلسه اول یا دوم شهری قبول شی وگرنه بیشترمیشه
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...