2777
2789
عنوان

خانما تورو خدابیاین حالم بده

88 بازدید | 3 پست

خانمایی که باسیاست و باتجربه ن خاهش میکنم جواب بدین کمک کنین من مادرشوهرم قرار بود بیاد برای زایمان که گفت میخام بیام زود تر کاراتو انجام بدم خونتو تمیز کنم که من میدونم الکی بود و فقط میخاست بیاد حالا بماندمن چهارده مهر زایمانه ایشون یک هفته س اومده گفت فرشاتو بده قالیشویی گفتم تمیزچون دوسال انداختم خونم رفت امد نیس اینم بماند کارای خونم و خودم انجام میدادم نه غذای شوهرم کم و دیر بود نه خونم کثیف اینم بماند خلاصه از وقتی اومده بقول خودش اومده خونه تکونی حتی در کابینتمو تمیز نکرده ادمی که میگفت میخام خونتو تمیز کنم کمک کنم و قرار بود یک هفته بمونه اینم بماند ک بیشتر مونده و انگاری میخاد تا مهر بمونه منم حقیقتا اعصابم نمیکشه بازدارم از دست حرفاو کاراش حرص میخورم اونایی که میگن مثل مامان خودت بدون توزندگیم نیستن و قضاوتم نکنن حالا من هیچی نمیگم ایشون فقط غذا درست میکنن میارن من اصلا از اولم نخاستم کار کنن بازور و دعوا راه انداختن خونه من اومدن امروزم رفتم خونه مامانم ب شوهرم گفتم هاشا که چرا به من نگفتی اخرسرگفتم ب شوهرم کفتم بازم انقدر میگه مبره رومخ شوهرمم بخاطرش دعوام کرد که مادرم میاد که مادرم میاد کمک الان یک هفته س اومده هیچ کاری نکرده الکی بعد میک من کمرم درد میکنه بازم میگم اونایی که میگن مثل مادرخودت بدون تو رندگیم نیست ادم باسیاست و پرو خلاصه میخام ب شوهرم بگم با من دعوا راه انداختی کو ؟چه کاری کرده کاری ک میکنه رو من خودم تاالان انجام میدادم و کم نزاشتم اما نمیخام دعوا شه چطوری بگم ؟بهش دعوا نشه و حقو ب من بدده

درسته آدم حامله شاید حوصله نداشته باشه، حق دارید ولی بالاخره مادرش هست دوس داشته اومده خونه پسرش حالا به بهانه ی کمک، بنظرم بخاطر خدا کوتاه بیا، بالاخره میره، رواعصابتون مسلط باشید ارامشتون حفظ کنید نگرانی براتون خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر روز یه بهونه بیار پا از تو اتاقت در نذار یا برو کلا خونه مادرت حوصله اش سر بره برگرده خونه خودش یه روز صبح پاشو بگو دیشب خواب بد دیدم اعصاب خرده میخوام تنها باشم 

یه روز یه غذای مشکل هوس کن بگو من نمیتونم تکون بخورم مادرشوهر جون بسم الله بپز یه روز ویار خونه مادرت بردار برو اونجا یه روز بگو بچه تکون نمیخوره به شوهرم نگید بهم استرس وارد میشه پاشید همراهم بیایید بریم بیمارستان چکاپ  یه روز بگو پادری ها بو گرفتن حالت تهوع میشم میذارم تو تشت شما زحمتتون یه آب بکشید یه روز بگو لیوانهای چای جرم گرفتن وایتکس برای بچه بده ریه اش معیوب میشه من میرم بیرون قدم میزنم زحمتتون با وایتکش بشوریدخلاصه هر روز ازش کار بکش  بذاره بره