2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم بیاین

114 بازدید | 13 پست

بچه ها من یا خواهرشوهر کم توان دارم که خواهر شوهرای دیگم 20 روز پیش بیخبر از همه بردنش بهزیستی و به مادرشوهرم هم نگفتن من شنیدم که گفتن بهش نمیگیم که تا زمان مرگ چشمش دنبال دخترش بگرده چون با مادرشوهرمم زیاد خوب نیستن بعد من دلم براش سوخت بهش گفتم دخترش تو بهزیستی چون هر روز از من میپرسید نمیدونی کجاست نگرانشم نکنه مریضه نکنه سکته کرده تا امروز میپیچوندمش ولی امروز دیگه گفتم بعدش اونقد گریه کرد عذاب وجدان گرفتم که کاش نمیگفتم 80 سالشه خودش توانی نداره دنبالش بره و اینا به نظر شما کاری بدی کردم گفتم؟  حالم خیلی بده به نظرتون بی خبری بهتره یا اینکه آدم بدونه بچش تو بهزیستی یه؟ 

خیلی کار زشتی کردی خیلی 

دل یک پیرزن رو لرزوندی 😔

وقتی نمیتونه ازش نگهداری کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا😔😔بی خبری بد تره احساس کردم

اصلا دلم هم برای اون بچه سوخت هم مادرشوهرت دختر جان 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا دلم هم برای اون بچه سوخت هم مادرشوهرت دختر جان 😔

منم دلم بحال مادرشوهرم سوخت گفتم البته گفتم برای دوا درمونش بردنش چون دارو اینا تو خونه نمیخورد گفتم بعدا میارنش درمونش که تموم بشه

براتون دردسر نشه یوقت خواهرشوهراتون اذینتون کنن؟ بنظر من که نه...چقدر بی رحمن واقعا

دردسر که میشه آدمای خیلی شرین ولی دردسرشو به جون میخرم اگه گریه هاش یادم بره البته قبل گفتنمم همش از بی خبری گریه میکرد

دردسر که میشه آدمای خیلی شرین ولی دردسرشو به جون میخرم اگه گریه هاش یادم بره البته قبل گفتنمم همش از ...

آزه عزیزم میفهمم چی میگی

میگم میخواستی به مادرشوهرت بگی اصلا حرفی نزنه که شما بهش گفتی