2777
2789
عنوان

مامانم دیگه منو دوست نداره =)

123 بازدید | 11 پست

مدتی بود یعنی در اصل کلا اینطوری بودم که زیاد حرفامو نمیزدم واسه همین کسی نمیدونست دارم چیکار یا حال و احوالاتم چطوریه حتی مامان و بابام

بابام که خیلی وقته بهم بی اعتتایی میکنه 

اما مامانم گفت باهاش راحت باشم ؛ کمتر از یک هفته است تلاش کردم راحت بهش بگم و شد ! راحت و روراست صحبت کردم ! ولی الان داشت دعوا میکرد و از من خسته شده و دیگه خواهرم براش با ارزشتر شد ! ریگه می خواد رو خواهرم تمرکز کنه و دیگه برای من نمی خواد کمکم کنه ! 

و ....

نمیدونم چرا خودمو از قبل براش اماده کرده بود ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیو بهش گفتی

بهش گفتم تو این سه سال افسردگی داشتم 

چون تا ساعت ها خیال پردازی میکردم و این افسردگی بود 

عصبی شد و اما خودش رو کنترل کرد ولی تو صداش عصبانیت بود 

امروز بهم گفت تو که درست تموم شد ولی چرا اینطوری این سه سال اخر رو درس خوندی ؟ 

گفتم چون درس خوندن رو دوست ندارم گفتم یعنی واقعا برات سوال نشده بود که چرا تو این ۱۲ سال اینقدر عذاب کشیدیم برای درسای من ؟ چون داشتم به زور می خوندم تا ۲۰ بشم !

عصبی شد و داد و فریاد کرد و کتابامو پرت کرد و نا امید شد و گفت اگه اینطوری دانشگاه هم نمیزارم بری ! بری که پول حروم کنی ؟ شرمنده ! 

بهش گفتم تو این سه سال افسردگی داشتم  چون تا ساعت ها خیال پردازی میکردم و این افسردگی بود  ...

واقعا نمی فهمی چون خیلی دوستت داره اینطور رفتار کرده؟

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 

گفت واسه کامپیوترت می خوای مسخره بازی دربیاری نمیزارم بری !

در صورتی که من کامپیوتر رو دوست دارم 

ولی وقتی گفتم کامپیوتر فرق میکنه !

گفت چه فرقی ؟ اونم درسه !

راستش دزن حرفش اینقدر نا امید کننده و ناپخته بود ترجیح دادم لبخند بزنم و سکوت کتم

بهش گفتم تو این سه سال افسردگی داشتم  چون تا ساعت ها خیال پردازی میکردم و این افسردگی بود  ...

😢 امان از درک نکردن

ای کاش میذاشتن اختیار خودمونو داشته باشیم

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫