2777
2789
عنوان

پمپ درد سزارین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 59 پست
عه چقدر زیاد اونموقع الان ۳-۴ تومن میشه به نظرت بیمه تکمیلی میده هزینه شو؟

بله میده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره دکترم نزاشت گفت اگه درد داشتی به اندازه لزوم خودشون مسکن میدن از پزشکتون بپرسید ببینید نظرشون ...

هفته بعد اخرین ویزیتمه میپرسم حتما

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو باردارم،دکتر خودم خصوصی عمل میکنه،ولی یکی از قلامو گفتن مشکل قلبی داره و گفتن حتما بیماریتا ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم❤️🤲🏻

ان شالله به سلامتی بغلشون کنی

خدا برات حفظشون کنه عزیزم❤️🤲🏻 ان شالله به سلامتی بغلشون کنی

ممنون ولی خیلی نگرانه بیمارستانشم،کلا تو شهرمون معروفه هرکی بره نمیگرده حالا من که یه زایمان ولی ازبس مریض بدحال اونجاس میترسم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
عه جدی؟ تا چند ساعت؟ چون اخه ملاقاتی میاد و اینا بده که اونجوری

تا زمانیکه پمپ درد بهم وصل بود گیج بودم...خیلی بد بود.بنظرم آدم درد داسته باشه بهتر از گیجی و منگیه...آخه بچه هم شیر میخواد اصلا هوشیار نبودم..‌..بنطرم همون شیاف بهتره

یه روز خوب میاد

ممنون ولی خیلی نگرانه بیمارستانشم،کلا تو شهرمون معروفه هرکی بره نمیگرده حالا من که یه زایمان ولی ازب ...

نمیتونی با رضایت خودت بری خصوصی؟

کدوم شهری؟

تا زمانیکه پمپ درد بهم وصل بود گیج بودم...خیلی بد بود.بنظرم آدم درد داسته باشه بهتر از گیجی و منگیه. ...

عه چقدر بد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نظرات راجع پمپ درد خیلی متفاوته🤦🏻‍♀️

عه چرا نذاشت؟ تحمل دردم پایینه

گفت اگه تحمل دردت بالاس نزاری بهتره بخاطر عوارضش با مسکن اوکی میشی

منم تحمل دردم بالاس نذاشتم 

البته به نظر من سزارین بچه اول خیلی دردش کمه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
گفت اگه تحمل دردت بالاس نزاری بهتره بخاطر عوارضش با مسکن اوکی میشی منم تحمل دردم بالاس نذاشتم  ...

من که اصلا تحمل درد ندارم

داشتم میرفتم طبیعی🤣🤲🏻

نمیتونی با رضایت خودت بری خصوصی؟ کدوم شهری؟

خیلی مشورت کردم خصوصی خیلی نوزادانش گرون در میاد برا هر بچه شبی هفت میلیون اگه قرار باشه ده شب بمونن فقط هزینه تختشون۱۴۰میلیون میشه،اگرم بخوام اعزامشون کنم یه نوزادان مجهز دولتی ممکنه طول بکشن متخصص قلبی که بهم گفت ،فقط داخل بیمارستانای دانشگاهی عمل میکنه،مهزترین نوزادانم این بیمارستان داره ویکی دیگه که اون یکی زایشگاه نداره فقط نوزادان

اصفهانم بیمارستان الزهرا رو میگم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
خیلی مشورت کردم خصوصی خیلی نوزادانش گرون در میاد برا هر بچه شبی هفت میلیون اگه قرار باشه ده شب بمونن ...

اخه مگه قراره حتما بستری بشن؟ 

بیمه تکمیلی نداری؟

۱۴۰ خیلیه…🥺