2777
2789

بخاطر این شوهر نامردم از همه اسایشی ک میتونستم داشته باشم گذشتم تو روی خانوادم وایسادم خانوادش هرکاری کردن ب روم نیاوردم قطع رابطه کردن چیزی نگفتم خانوادم‌محبتایی بهش کردن ک ب پسر خودشون نکردن حالا سر ی بحث مسخره چیزایی بهم گفت ک حس میکنم خورد شدم داغون شدم له شدم عزت نفسم غرورم نابود شده ولی پشتو‌پناه ندارم، پدرم هراتفاقی بیوفته منو مقصر میدونه نمیتونم برم خونش چیکار کنم حس میکنم دیگه نمیتونم بااین مرد تو ی خونه باشم از طرفی هیچ جارو ندارم با بچم برم از خدا شاکیم بچگیم با سختی گذشت از نظر روحی داغون بودم پسرعموم بهم دست درازی کرد نتوستم ب کسی بگم عاشقش شدم بهم محل نداد ابروی خودمو بردم ب همه التماس میکردم بهش بگین من دوسش دارم گذشت با شوهرم اشنا شدم پسر عمومو فراموش کردم وارد زندگی شدم خیلی زود بود اشتباه بود انتخابم ولی پدرم خطو نشون کشید ک حق نداری برگردی ابرومون میره و .... شوهرم خیانت کرد بخشیدمش خانوادش باهام قطع رابطه کردن تحمل کردم بچه دار شدم‌بخاطر خودم چون مادر شدنو دوست داشتم فکر نمیکردم امروز برسه و شوهرم همچین حرفایی بهم بزنه، ی ماه پیش دعوای شدید کردیم برای اولین بار چندبار زد تو سرم وسط خیابون و ...... ای خدا خسته ام چرا اینهمه سختی دادی بهم چرا نذاشتی ی روز خوش داشته باشم تنها نقطه روشن زندگیم‌بچمه اینم میخوای دور کنی ازم،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تحمل این یکیو‌ندارم

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

شنیدم ی دختره تو شیراز بخاطر اینکه حضانت بچشوبهش ندادن خودکشی کرده، خیلی کار خوبی کرده منم اگ بچمو ازم دورکنن حتما اینکارو میکنم یا میمیرم یا فلج میشم ی عمر جلو چشم پدر بی غیرتم‌میمونم‌تا نابود بشه

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یجوری عوض شده یجوری ازم متنفر شده ک فکر میکنم چیز خورش کردن

شاغل شو  که بتونی بدون شوهر هم مستقل زندگی کنی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

اسی تو رو خدا خوب به حرفام گوش کن عزیزم، غرور و دعوا و درگیری هیچ کاری رو نمیکنه فقط حواست رو جمع کن حتما با زبون بازی بچتو از چنگش در بیار بعدشم برو خونه بابات اگه دعوا کنی لج میکنه بچتو بهت نمیده سیاست داشته باش هرچی گفت بخاطر بچت هیچی نگو 

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨
چی بهت گفتە مگه؟

مادرش یساله حتی ی زنگ‌بهش نزده بعد امروز بعداز ۶ سال زندگی درست قبل از سالگرد ازدواجمون بهم میگه مادرم میدونست تو چ اشغالی هستی ک باهات اونطوری رفتار میکرد و من چقدر خرم ک بخاطر تو مادرمو کنار گذاشتم، درحالیکه اصلا پای من وسط نبود مادرش ب این محل نمیده

اسی تو رو خدا خوب به حرفام گوش کن عزیزم، غرور و دعوا و درگیری هیچ کاری رو نمیکنه فقط حواست رو جمع کن ...

حتی اگ مهریمو ببخشم حتی اگ‌دسته ی زنه دیگه رو هم بذارم تو دستش بچمو بهم نمیده اینو مطمئنم، بچرو خیلی دوست داره البته منو ی روزی از تمام دنیا بیشتر دوست داشت حتی از بچمون، نمیدونم چی شده زندگیمون هرچند ک مرد رویاهام‌اصلا نبود ولی باز همو‌خیلی دوس داشتیم اون بیشتر، هرکاری کردم تو خوشیمون ک حضانت بچرو بهم بده نداد با سیاست با هرچی ک بگی جلو رفتم نداد

شاغل شو  که بتونی بدون شوهر هم مستقل زندگی کنی

نمیتونم نمیذاره بچرو بذارم مهد خانوادم شهر دیگن با برداراش قهره منم از خانوادش بدم میاد بچمو نمیذارم پیش اونا، از طرفی اعتماد ب نفسمو داغون کرده نمیتونم هیچ غلطی بکنم

مقصر خودتی کە ازش بچەدار شدی

مادر شدنو دوست داشتم الانم پشیمون نیستم اصلا هیچ وقت از بچه دار شدن پشیمون نیستم، بچه ام نداشتم پدرم راهم نمیداد تو خونش چون بی غیرته پس فرقی ب حالم نمیکرد تنها باشم یا با بچه