2777
2789
عنوان

کسی هست نفرینش بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست

من نه دعام میگیره نه نفرینم

فک کنم کائنات منو بلاک کرده  

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفربن نکردم ولی همینکه دلم شکسته تودلم گفتم مگه تقصیرمن بوده؟؟بزودی زوداون طرف جوابشوگرفته

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

مادربزرگ خدا بیامرزم بدون استثنا نفریناش میگرفت 

خدابیامرز امسال فروردین فوت کرد وگرنه خانواده هامون با خاک یکسان میشد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مادربزرگم به همسایش نفرین کرد و به سینه زد  فرداش عموم فوت کرد😑

ماهم میگیم نفرین دوسر داره و سعی میکنیم اصلا نفرین نکنیم. خدا خودش جای حق نشسته اگه زورمون رسید خودمون حقمونو میگیریم نرسیدم بیخیال خدا خودش میبینه

مادربزرگ خدا بیامرزم بدون استثنا نفریناش میگرفت  خدابیامرز امسال فروردین فوت کرد وگرنه خانواده ...

اه کاش بود مادرشوهر مو نفرین میکرد

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید