2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بهش خیلی خیلی وابسته شدم خیلی دوسش دارم 

چند وقت باهاش بودم بعد من ی اشتباهی کردم بهش ی حرفی زدم بعد گفت دیگه نمیتونم باهات باشم من هر کاری کردم ک ادامه داشته باشه رابطمون چند بار بهش پیام دادم اونم خیلی خوب جواب میداد تا اینکه دو روزه خیلی سرد باهام صحبت میکنه بهش گفتم چیزی شده دیگه بهم حسی نداری 

اونم گف دیگه بهم فک نکن خودت اذیت میشی

قراره فردا بریم شهرشون قرار بود همو ببینیم دارم نابود میشم

بهش خیلی خیلی وابسته شدم خیلی دوسش دارم  چند وقت باهاش بودم بعد من ی اشتباهی کردم بهش ی حرفی ز ...

چی گفتی بهش؟ اگ حرفی بوده حق داشت ناراحت بشه فردارو برو پیشش حرفاتونو بزنید 

چی گفتی بهش؟ اگ حرفی بوده حق داشت ناراحت بشه فردارو برو پیشش حرفاتونو بزنید 

هزار بار ازش معذرت خواهی کردم و توضیح دادم 

مامانم باهام صحبت کردم بهش گفتم فک میکنم کاره بدی کردم ک رل زدم همین 

چیزیم نگفتی بخیالش شو ادمای بهتریم هستن 

من خودمو کشتم واسش خانوادم ب هزار بدبختی راضی کردم فردا بریم شهرشون فقط بخاطر اون بعد الان قراره اونو نبینم خیلی حسه بدیه

من خودمو کشتم واسش خانوادم ب هزار بدبختی راضی کردم فردا بریم شهرشون فقط بخاطر اون بعد الان قراره اون ...

با یکی نژدیک تر اشنا شو اون لیاقت تورو نداره اصن نباید پسر انقد لوس باشه