2777
2789

داشتم با مشاوره تلفنی صحبت میکردم مشاورمم اقا بود خلاصه وسط صحبت کردن مشاوره دادن ..یه دفعه پسرم با لباس خیس اومد تو اتاق و گفت مامان سردمه منم اصلا حواسم نبود وسط حرف مشاوره گفتم زود باش لباستو دربیار ...یه دفعه مشاور گفت چی گفتی ..منم تازه فهمیدم چه گندی زدم گفتم با پسرم بودم ممنون از مشاورتون خدافظ ...خانوما زود تلفنو قط کردم تا بیشتر ابروم نره😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

دفعه بعد که زنگ زدی خودش سر صحبت رو باز میکنه🤣🤣🤣🤣

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اون بدبخت که کلا سکوت اختیار کرد فقط گفت چی گفتی

نه دیگه بعدش نباید قطع میکردی🤦🏻‍♀️

فکر کرده با شوهرتی که با این عجله هم قطع کردی😂

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤