2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس هم داره

وای آدم دیوونه میشه.چندسال پیش پرستار میخواست به برادرم آمپول بزنه برادرم حالش بد بود یه تکون بد خورده بود سرنگ رفت تو دست پرستاره زنگ زد بهمون اینقدر گریه کرد که دارم دیوونه میشم و میترسم و طول می کشه خودم بخوام برم آزمایش و...

دیگه داداشم فرداش رفت آزمایش اچ آی وی  هپاتیت داد جوابشو برد داد بهش تا دختره یه کم خیالش راحت شد بنده خدا تا شش ماه زنگ میزد داداشم حالشو می پرسید میخواست مطمین بشه  که داداشم ایدز نداره😅🤦‍♀️

وای آدم دیوونه میشه.چندسال پیش پرستار میخواست به برادرم آمپول بزنه برادرم حالش بد بود یه تکون بد خور ...

الهی چقدر ترسیده منم الان تو این حالم. دارم قرص پیشگیری میخورم ولی قرص ها اذیتم میکنه 

وای عزیزم.الان تاپیکهای قبلیتو خوندم.ببین فکر نکنم ایدز بگیری.احتمالش خیلی کمه.بعدش هم این تستی که دادی اگه الیزا باشه میگن سریع مشخص میشه.اما سه هفته بعد از رابطه دوباره آزمایش بده اگه اون منفی بشه دیگه صددرصد.

بعد میگم دندانپزشک این کارو کرد؟کدوم شهری؟مگه شهر هرته؟

میشه بگی چی بوده جریان؟البته اگه دوست داشتی بگو.بهرحال تجربه ی شما ممکنه برای بقیه مفید باشه عزیزم. 

وای عزیزم.الان تاپیکهای قبلیتو خوندم.ببین فکر نکنم ایدز بگیری.احتمالش خیلی کمه.بعدش هم این تستی که د ...

عزیزم خیلی وحشتناکه اخه میخوای درخواست بده تو خصوصی بگم الان من فردای اون اتفاق رفتم قرص گرفتم از مرکز بیماری های رفتاری از اون طرف هم پرسیدم حتی بهش پیام دادم گفتم من مریض بودم خیلی ترسید و داد میزد میگفت گه خوردم داری دروغ میگی  گفت اگه استرس از من داری من دو ماه پیش تستم منفی بوده و دوره ای ما چکاپ میشیم ولی راستش میخواستم قرص هامو قطع کنم ولی هنوز استرس دارم

عزیزم خیلی وحشتناکه اخه میخوای درخواست بده تو خصوصی بگم الان من فردای اون اتفاق رفتم قرص گرفتم از مر ...

اخه بعنوان یک دندانپزشک چطور به خودش اجازه داده این کارو بکنه؟حتما ازش شکایت کنید چون برای دیگران هم خطرناکه.اومدیم یه دختر کم سن و سال رو گیر بکشه اونوقت چی؟به نظرم به شوهرت بگو که قصد داشته بهم تجاوز کنه (نگو که تجاوز کرده )وباهم برید ازش شکایت کنید.شما مسئولیت داری در این مورد.بعدش هم یعنی چی که مجوز نداره مگه میشه بدون مجوز مطب دندانپزشکی زد؟اگه مجوز نداره که کلا اون کارش رو بیخیال شو شاید کلا وسایلش رو هم ضدعفونی نمی کنه که احتمال درگیری با اچ آی وی هپاتیت خیلی بیشتر از رابطه ی جنسی هست.😱😱

اخه بعنوان یک دندانپزشک چطور به خودش اجازه داده این کارو بکنه؟حتما ازش شکایت کنید چون برای دیگران هم ...

وسایلشو عوض میکرد سر هر مریض ولی خب انچنان تمیز نبود دستکش دستش نکرد خودش رعایت نمیکرد. هپاتیت هم من واکسنشو زدم تو ازمایش هام هم ایمن به هپاتیت بودم تو دندون پزشکی با اون طریق اچ ای کی منتقل نمیشه فقط همون رابطه جنسی