2777
2789

سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم چون دیدم همه اطلاعات خوبی رو به اشتراک میزارن و واقعا جای دیگه ای رو پیدا نکردم تا از مشکلم حرف بزنم، من چند ماهی میشه که ازدواج کردم و از ماه اول عفونت بدی گرفتم🥺🤦🏻‍♀️ نمیتونم آنتی بیوتیک بخورم چون بدنم خیلی حساسه و پماداهم ریشه کن نمیکنه مشکلمو. شما خانما مورد مشابه داشتین که سخت درمان کنین و اگر درمان کردین چه چیزی جوابده بود؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عنبرنسادودکن

حس میکنم عنبرنسا فایده ای نداره😭 شایدم من مرغوبش رو گیر نیاوردم واقعا موندم😑 در کل به نظرم دودش به دهانه رحم نمیرسه😐 شما جواب گرفتین ازش؟

دمنوش پونه کوهی خوبه

هیچ وقت از دستمال کاغذی برای خشک و تمیز کردن خودتون استفاده نکنید

حدال امکان لباس زیر استفاده نکنید

لباس زیر و اتو بزنید

از دستمال نخی برای تمیز کردن خودتون استفاده کنید بشورید خشک که شد اتو بزنید

من حتی دستمال نخی رو به شکل نوار بهداشتی دوختم همیشه تو لباسم دادم روزی چند بار تعویض میکنم میشورم اتو میکنم

من به قدری عفونت و قارچ داشتم تا کشاله رانم زخم میشد به تجویز متخصص زنان این روش هارو انجام دادم الان چند ساله به هیچ وجه عفونت نمیگیرم

عزیزم بهترین روش فقط متخصص زنانه اینجا هرکسی از تجربه خودش میگه ممکنه اون تجربه به بدن شما نسازه عفو ...

به خدا میرم پیششون فقط دارو شیمیایی میدن، زخم ندارم و حتی پاپ اسمیر و آز ادرارم هم نرمال بود. اما سوزش واژن و تکرر ادرار ولم نمیکنه😶 یه مدت با پماد لکورکس جواب گرفتم ولی دوباره بعد چندماه عفونتم برگشت. بعضی وقتا غصه میخورم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم و مجرد مونده بودم بلکه راحت زندگی میکردم😁🥺

دمنوش پونه کوهی خوبه هیچ وقت از دستمال کاغذی برای خشک و تمیز کردن خودتون استفاده نکنید حدال ...

شما به جز پیشگیری، برای درمان چه داروهایی استفاده کردین؟ منم فکر میکنم عفونتم قارچی هست چون کالچرم نرمال بود و باکتری مضر رشد نکرده بود توی تست. ولی از یه ور ترشحاتم انگار زرد رنگه😐 از قارچ میگن سفیده

پماد حلش نکنه میخواستین روش طبیعی حلش کنه من باردارم دکترم قرص واژینال مترونیدازول برام نوشته

اتفاقا دکتر خودمم بهم گفت اگه میتونستی از قرص و یا پماد مترونیدازول استفاده کنی مشکلت سریع حل میشد، ولی بدبختیم اینه به مترونیدازول حساسیت شدیدی دارم (طوری که بعد از مصرف پمادش حس خفگی بهم دست داده بود😒) ولی پماد کلیندامایسین و کلوتریمازول رو تونستم ۲ هفته استفاده کنم که متاسفانه نتیجه نداد😪 

شما به جز پیشگیری، برای درمان چه داروهایی استفاده کردین؟ منم فکر میکنم عفونتم قارچی هست چون کالچرم ن ...

دارو دقیقا یادم نیست برای ۱۰ سال پیشه

پیشگیری هم‌نیست من خودم شدید عفونت قارچی داستم‌و این راه ها رو رفتم 

دارو دقیقا یادم نیست برای ۱۰ سال پیشه پیشگیری هم‌نیست من خودم شدید عفونت قارچی داستم‌و این راه ها ر ...

به نظرتون جوش شیرین و یا سرکه سیب تاثیری توی بهتر شدن داره؟ از کاربرای همینجا انگار میگفتن تونستن عفونتای شدید قارچی رو با نشستن داخل این ها خوب کنن