2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علامت دیگه ای نداره؟ آبریزش بینی عطسه ای چیزی

استامینوفن رو فعلا بهش بده تا دو سه روز اگه ادامه داشت ببر دکتر ببینه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بهش قطره استامینوفن پاراکید بده اگه زیاد ۴ساعت اگه کم ۶ساعت ی بار

بهش خاکشیر با اب بده

آب سیب و مایعات بده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مایعات زیاد بهش بده. استامینوفن هم بده. تبش رو مرتب چک کن نیاز داشت پاشویه کن. توی وان آب ولرم درست کن بذار توش بشینه بازی کنه. اگر دیدی علائم دیگه هم داره مثلا اسهال و این چیزها  یا تبش تا امشب قطع نشد حتما ببرش دکتر. 

نه هیچی نداره.ممکنه مال دندون باشه؟

دندون خودش تب نمیاره مگه اینکه بخاطر خارش لثه هاش چیز کثیفی تو دهنش کرده باشه که باعث تب یا اسهال بشه

نگران نباش شاید شروع سرماخوردگی باشه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)