2777
2789

سه روز مونده به پریودم بی بی زدم مارک روژان زیر سه دقیقه هاله انداخت بنظرتون قابل اعتماد؟ 🥺

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

مبارکه😍

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

فکر‌کنم مبارکه 😍😂

امیدوارم مرسی عزیزم چندروز دیگه میرم ازمایش😘

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  
من روز موعدم بیبی چکم مثبت شد همون روز بتام ۴۰۴ بود الان هفت هفته ام😍 انشالله شمام مامان شدی

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه.. ایشالا❤️

مبارکه عزیزم منم همینجوری بود بیبی چکم♥😍

مررسی ایشالا 😍😍