2777
2789
عنوان

افغان ها رو ببین....خدا بمون رحم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست

باید قبل اینکه مث فلسطینیا بشیم همشونو از کشور بیرون بندازن....بخدا ک شرایط از همه لحاظ بهتر میشه وقتی نباشن ایرانیا خودشون همه کارارو انجام میدن..ی نمونه کوچیکش افزایش اجاره خونه هاست ک همین افغانها یکی از دلایلش هستن...چون رهن های بالا میدن 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

تا وقتی بی شرف هایی هستن که به این قوم خونه و کار میدن ، این ها هم دلخوش میشن و قبیله ای میان . آها ...

سلام خوبین عزیزم من کاربر قدیمی ام شمارو یادمه بچه دار نمیشدین خداروشکر مث اینکه دختر دار شدین خوشال شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی شنیدم قضیه شاهچراغ کار اونا بوده با اینکه همیشه تو سایت حامی شون بودم ولی واقعیتش مقداری ترس ...

آمار جرم جنایتشون کلا بالاس...کافیه ی سرچ کنی تو گوگل

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

ما چند روز پیش اثاث کشی داشتیم به شوهر تاکید کردم حتما کارگر ایرانی بیاری اونم ایرانی آورد،بنده خدا خیلی هم کاری و زحمت کش بود کی گفته ایرانیا کاری نیستن

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

مقصر خودمونیم اگه بهشون کار ندیم مشکلی نیست وقتی تمام جاها را گرفتن از دست ما دیگه توقعی نیست توی یه درمانگاه خصوصی پوست تمامی منشی ها افغان بودن

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
هیچ وقت فریب سیاست کثیف رو نخور

اون که بله یه احتمال دیگه ام ته ذهنم هست 

همونی که منظور شماست

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
تا وقتی بی شرف هایی هستن که به این قوم خونه و کار میدن ، این ها هم دلخوش میشن و قبیله ای میان . آها ...

مشکلتون چی بوده باردار نمیشدین؟ منم باردار نمیشم 😭

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
چهل سال پیشو با الان مقایسه میکنی جوونای اون موقع دلخوش بودن حتی بچه سیزده ساله می‌رفت جنگ شهید میشد ...

برا سوریه که خیلی از جوونا رفتن شوهر منم میخواست بره ما نذاشتیم برا چی بره آخه چرا همیشه این چیزا برا مردم باشه........ 

برا سوریه که خیلی از جوونا رفتن شوهر منم میخواست بره ما نذاشتیم برا چی بره آخه چرا همیشه این چیزا بر ...

اره کم جوون از دست دادیم تو این چند سال کی بفکرشون بود الان دوباره جوونامون بخاطر افغان شهید بشن پس مسیولین میخان چیکار کنن این وسط  اوناییک برا سوریه رفتن نمیتونم قضاوتشون کنم اما اشتباه کردن

مشکلتون چی بوده باردار نمیشدین؟ منم باردار نمیشم 😭

فقط شما نیستی ،میلیون‌ها  زن در تمام جهان این مشکل رو دارن ، از هر دو طرف ، هم مردها مشکل دار شده اند هم زنها ، آلمان که فاجعه ست ، کانادا و اروپا یه طرف ، ایران و پاکستان و شرق آسیا ، 

تمامش مربوط به واکسن کروناست ، هم میل جنسی بانوان کم شده هم مردها ، خدا میدونه چه بلایی سر بشر آوردند ، 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

نمیفهمن نه حالا اگه ایران جنگ بشه نمیذاشتن تا لب مرزشون هم بریم چه برسه به گرفتن کشورشون و جا خشک کردن

راست و دروغش پای خودشون،یکی از نمایندگان مجلس آمار داده بود،تعداد نوزادان متولد شده در بیمارستانهای شیراز مثلا،سیصد تا هست،نود درصدش افغانستانی هستند،خوبه خودشون اوضاع رو میبینن،کاری نمیکنن🤔

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱