2777
2789
عنوان

افغان ها رو ببین....خدا بمون رحم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست
شما سیاسی هستی یا امنیتی ؟از کجا میدونی اینو

یعنی نمیدونید؟ 

خب هرکسی که یکسری مهاجر و پناهنده از کشور دیگر به کشورش راه بده، درمقابل یکسری امتیاز میگیره. برای همه کشورها هست. 

🍃زندگی معلوم نمیکنه که کی تو پیمونه عمرت سر رسیده پس زندگی کن🐚🕯️⏳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی شنیدم قضیه شاهچراغ کار اونا بوده با اینکه همیشه تو سایت حامی شون بودم ولی واقعیتش مقداری ترسیدم 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

همین حالا هم بخشی از نیروی نظامی امنیتی کشور از افغانهاست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

داستان فلسطین هم اینجوری شد یهوی ها اومدن کلا ملک املاک خریدن صاحب شدن

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
 صدام با اون همه تسلیحات وامکانات وحمایت نتونست یه متر از سرزمین مارو بگیرنه حالا افغانا بیان ب ...

از تعدادشون خبر نداری ؟ 

زیاد تر از ایرانی بشن چیکار میخوای بکنی مثلا ؟ 

صدام با اون همه تسلیحات وامکانات وحمایت نتونست یه متر از سرزمین مارو بگیرنه حالا افغانا بیان ب ...

چهل سال پیشو با الان مقایسه میکنی جوونای اون موقع دلخوش بودن حتی بچه سیزده ساله می‌رفت جنگ شهید میشد بنظرت جوونای الان حاضرن مثل اون موقع باشن  ؟

از وقتی شنیدم قضیه شاهچراغ کار اونا بوده با اینکه همیشه تو سایت حامی شون بودم ولی واقعیتش مقداری ترس ...

هیچ وقت فریب سیاست کثیف رو نخور

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

اکثر ایرانی ها که استعداد و پول دارن،از ایران دارن مهاجرت میکنن،ما میمونیم  و این افغان ها

کل کشور شده افغان

من اصفهانیم

میریم ناژوان برا تفریح فقط افغان میبینیم میریم خاجو همینجور

بگذریم از اینکه چقدر وضعشون اینجا خوبه و دارن از امکانات ما رو برا خودشون میگیرن