2777
2789
عنوان

افغان ها رو ببین....خدا بمون رحم کنه

1094 بازدید | 61 پست

✅فلاحت پیشه ، نماینده ادوار مجلس: بیش از ۱/۵ میلیون نفر افغان با سابقه نظامی وارد ایران شده‌اند!!

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

چرا کسی نمیگیره جلوی اینا😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی بی شرف هایی هستن که به این قوم خونه و کار میدن ، این ها هم دلخوش میشن و قبیله ای میان .

آهای وطن فروش به افغان جماعت کار و خونه نده . تعدادشون زیاد بشه بلایی به سر خودت و بچه هات بیارن که روزی صدبار خود بی شرفت رو لعنت کنی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
برای این که ایران داره بابت هر افغان که وارد ایران میشه کلی پول از سازمان ملل میگیره.

شما سیاسی هستی یا امنیتی ؟از کجا میدونی اینو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

تا وقتی بی شرف هایی هستن که به این قوم خونه و کار میدن ، این ها هم دلخوش میشن و قبیله ای میان . آها ...

چرا توهین میکنی خانم؟ 

هروز چند نفر درباره این موضوع تاپیک میزنن و باعث تعلیق تعدادی از اعضای سایت میشن تموم کنید این موضوع رو لطفاً 

چرا توهین میکنی خانم؟ 

من به هر کسی که به ایران و ایرانی خیانت کنه زبونم تنده . امثال این ها برای دو قرون سود بیشتر دارن فرهنگ و منابع کشور و آینده رو نابود میکنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من به هر کسی که به ایران و ایرانی خیانت کنه زبونم تنده . امثال این ها برای دو قرون سود بیشتر دارن فر ...

منم مخالف کارشونم ولی شماهم درست صحبت کن.نمیشه هرکس کاری مخالف نظر شما انجام داد بهش توهین کنی اونم توی سایت عمومی!