2777
2789

تا حالا دلمه فلفل درست نکردم یکبار همسایه مون واسم اورد خیلی خوشمزه بود. الان رفته برا اربعین زیارت نیس دستورشو بگیرم ازش. خیلی دلم خواست میخوام فردا درست کنم.

کیا خیلی خوب درست میکنن دستورشو بگید

توش خالی کن بزار کنار مواد دلمه رو اماده کن ..پیاز فراوان رنده کن سرخ که شد گوشت چرخ کرده اضافه کن گوجه رنده کن اضافه کن ادویه نمک فلفل زردچوبه اضافه کن شوید خشک یا سبزی هرچی داشتی یکم بزن برنج یک لیوان ابکش شده نیم دانه باشه بهتره اضافه کن یکم رب بزن عدس هم اب پز کن اضافه کن لپه هم بدلخاه میتونی بزنی همشو هم بز تو یه ظرف بعد بریز تو فلفل دلمه ای ها میتونی کنارش گوجه و سیب زمینی و برگ مو هم توشون رو پرکنی حتی پیازم توش خالی کن پر کن مواد عالی میشه مواد رو که پرکردی روش یه لیوان اب بریز بزار بپزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توش خالی کن بزار کنار مواد دلمه رو اماده کن ..پیاز فراوان رنده کن سرخ که شد گوشت چرخ کرده اضافه کن گ ...

دیگه نمیخواد جدا سس تهیه کنم بعد از اینکه دلمه رو چیدم توی قابلمه سس بریزم ؟فقط اب خالی باشه؟

دیگه نمیخواد جدا سس تهیه کنم بعد از اینکه دلمه رو چیدم توی قابلمه سس بریزم ؟فقط اب خالی باشه؟

اگه سس درس کنی که عالی میشه ولی چون مواد دلمه خودش سس داره خوشمزه میکنه نیاز نیس ابم بریزی خوبه ولی اگه دوس داری سس درس کن