همسایه مهمونی گرفته اهنگ با صدای بلنددددد و باهاشم میخونن جیغ میکشن نمیزاره بخوابیم، زنگ زدم پلیس گفتم بکی از همسایه ها صدا میکنه ، از یه طرف عذاب وجدان گرفتم واسشون نمیخوام کار به شکایت و اینا بکشه. از یه طرفم باید شعورشون برسه این موقع شب مهمونی نگیرن😒 نمیدونم کارم درست بود یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این کاربری از تاریخ 1402/6/8 خاموش میباشد.کاربری اصلی::@جــنـگـل_بـابــونـه آموزش تگ کردن**ابتدا کلمه⬅ جــنـگـل_بـابــونـه کپی کنید. برای تگ کردن اول @قرار دهید و بعد کلمه کپی شده را بعد از @ قرار دهید با موفقیت انجام شد✔
این کاربری از تاریخ 1402/6/8 خاموش میباشد.کاربری اصلی::@جــنـگـل_بـابــونـه آموزش تگ کردن**ابتدا کلمه⬅ جــنـگـل_بـابــونـه کپی کنید. برای تگ کردن اول @قرار دهید و بعد کلمه کپی شده را بعد از @ قرار دهید با موفقیت انجام شد✔