2777
2789
عنوان

پارتی همسایه ۲:۳۰ شب

837 بازدید | 38 پست

همسایه مهمونی گرفته اهنگ با صدای بلنددددد و باهاشم میخونن جیغ میکشن نمیزاره بخوابیم، زنگ زدم پلیس گفتم بکی از همسایه ها صدا میکنه ، از یه طرف عذاب وجدان گرفتم واسشون نمیخوام کار به شکایت و اینا بکشه. از یه طرفم باید شعورشون برسه این موقع شب مهمونی نگیرن😒 نمیدونم کارم درست بود یا نه

Be your own hero💜✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرت زنگ زدی خاهر !الان مارو جممع میکنن میبرن😂

این کاربری از تاریخ 1402/6/8 خاموش میباشد.کاربری اصلی::@جــنـگـل_بـابــونـه آموزش تگ کردن**ابتدا کلمه⬅ جــنـگـل_بـابــونـه کپی کنید. برای تگ کردن اول @قرار دهید و بعد کلمه کپی شده را بعد از @ قرار دهید با موفقیت انجام شد✔

عاقا خداییش طی ۴ ساعت عضویت ۱۰۰ پست زیاد نی

این کاربری از تاریخ 1402/6/8 خاموش میباشد.کاربری اصلی::@جــنـگـل_بـابــونـه آموزش تگ کردن**ابتدا کلمه⬅ جــنـگـل_بـابــونـه کپی کنید. برای تگ کردن اول @قرار دهید و بعد کلمه کپی شده را بعد از @ قرار دهید با موفقیت انجام شد✔

برا پا تولد گرفتن تا ۱ اینا صداشون افتاد مست بودن لا اهنگ میخوندن محکم میرقصیدن  مامانم گفت اگه تموم نکنن زنگ میزنم جمشون کنن دیگه صداشون افتاد 

خوب صدا شادی ولی ن این موقعه شب اخه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛