2777
2789
عنوان

پارتی همسایه ۲:۳۰ شب

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 38 پست

یه تاپیکی بود اسی گفت خونه خریدم خیلی خوشحالم ذوق دارم من  به استارتر گفتم اینقدر ذوق نکن دو روز که گذشت کم کم میفهمی اپارتمان نشینی اصلا ذوق نداره همسایه ها کم کم خودشونو نشون میدن و سرو صدا شون نمیزارن از زندگی لذت ببری من خودم کشیدم دارم میگم اونایی که مستاجرین مطمین باشین خونه خریدن اونقدرا ذوق نداره دوروز بگذره میگین کاش مستاجر بودم سرسال از اون ساختمون میرفتم چون صاحب خونه که بشی مجبوری تا چندین سال اونجا بمونی و تحمل کنی باور کن درسته اسبابکشی سخته اما صاحب خونه که باشی یک عمر بایدهمسایه ها و مشکلات ساختمون رو تحمل کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه قبلی من تا ۲ شب مهمون داشت تا نزدیک ۳ شب بچش بدو بدو میکرد من سردرد میگرفتم. صبح ساعت ۷ باید بیدار میشدم هم خودم سرکار میرفتم هم بچم میرفت مدرسه با قیافه داغون و بیخواب باید صبح بیدار میشدم بخاطر بیفرهنگی یه سری همسایه ها. چون خودش خونه دار بود بچش هم مدرسه نمیرفت. ادم اینقدر خودخواه؟ اعتراض که کردم بهم گفت شما مشکل روانی داری. منم چیزی نگفتم خونم رو فروختم رفتم یه جای دیگه خونه خریدم . خونمو دادم اجاره خودم اومدم ویلایی مستاجری.  چند روز بعد اینکه من از اون ساختمون رفتم ماشینشون رو دزد زد. تمام ماشین  رو خالی کردن . حس میکنم جواب کاراش و جواب اون حرفی که به من زد و گفت شما مشکل روانی داری رو گرفت. خوب شد ادم نفهم باید یه جایی ضربه بخوره دلم خنک شد