2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیاین با هم تبادل نظر داشته باشیم☺️🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 83 پست
بحث نکن خودت واجبات انجام بده و ترک گناه انجام بده عزیزم.هر از گاهی امر به معروف کن

اون ک اره مشکلی نیس ولی من یجورابی جهاد حسابش میکنم وقتی حرف ناحق میزنه و سعی دارم اصلاح شه 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش رو ندارم یکیش میره بازی میکنه  البته ایشونم علاقه خاصی به خدا داره حرفهای عجیب غریبی هم ...

هزار تا آفرین به گل دختراتون.من کلاس تجوید میرم

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

من نماز نمیخونم مسجد نمیرم روزه نمیگیرم حجاب درستی هم ندارم .ولی اصلا دروغ نمیگم . غیبت نمیکنم چون حالم بد میشه . همیشه شکر گذاری میکنم هرجا از دستم بربیاد کمک میکنم وتا حد امکان آدمارو قضاوت نمیکنم. هرروز کارها وحرفهامو بررسی میکنم که بعث ناراحتی کسی نشم . راستی به امام زاده هم اعتقادی ندارم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
اون ک اره مشکلی نیس ولی من یجورابی جهاد حسابش میکنم وقتی حرف ناحق میزنه و سعی دارم اصلاح شه 

پس حداقل با مهربونی بگو

تجوید چیه ؟  بزرگه پسره کوچیکه دختر

توی قرآن.بجای کسره میگیم ای

مثلا.فارسیش میشه بسم الله الرحمن الرحیم.

عربی میشه.     بیسمی لله الراحمنیر راحیم

من نماز نمیخونم مسجد نمیرم روزه نمیگیرم حجاب درستی هم ندارم .ولی اصلا دروغ نمیگم . غیبت نمیکنم چون ح ...

نمازتو سعی کن بخونی و روزه رم بگیر راحته .سخت نیست اصلا

من نماز نمیخونم مسجد نمیرم روزه نمیگیرم حجاب درستی هم ندارم .ولی اصلا دروغ نمیگم . غیبت نمیکنم چون ح ...

حجاب که حق الناس.یعنی خدایی نکرده ی زندگی بخاطر حجاب شما.یا ی جوونی بخاطر حجاب شما به گناه بی افته.گناهش و بپای شما مینوسن.کتاب شنود و نخوندین مگه؟

حجاب که حق الناس.یعنی خدایی نکرده ی زندگی بخاطر حجاب شما.یا ی جوونی بخاطر حجاب شما به گناه بی افته.گ ...

نمازو روزه هم حق الله .سپر شما از آتش جهنمه

نمازتو سعی کن بخونی و روزه رم بگیر راحته .سخت نیست اصلا

مرسی عزیز . ولی اجازه بدیم آدما به سبک خودشون خوب باشن 

هرکسی راه خودشو برای رسیدن به خدا وحقیت داره . راهها متفاوته ولی مقصد یکیست

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊