2777
2789

از لحاظ فرهنگی اخلاقی همه چی کلا اختلاف نظر داریم نمیدونم قراره چی بشهه نگرانم برا پسرمم که قراره تو این محیط پر تنش بزرگ شه توی دوران عقد حامله شدم خدا خاسته وعروسی کردیم لطفا نگید چرا حامله شدی پسرمم همه زندگیه منه برا خوشبختیش هر کاری میکنم فقط راهنمایی راجب زندیگم میخام

برو پیش مشاور

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو نگران پسرتی پس کوتاه بیا میدونم سخته کوتاه بیا صحبت کن محبت کن ب حرف بگیرش و اروم اروم سمت افکار خودت بکشون ممکنه چن سال طول بکشه اما اگ واقعا پسرت برات عزیز باشه میتونی

در مورد اختلافاتتون جزئی تر بگو

چند درصدشون قابل حل و قابل تفاهم هستن ؟

چند ساله ازدواج کردی ؟

مشاوره رفتی؟

شوهرت چه ویژگی های خوب و بدی داره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مشاوره

ولشون کن مردا همشون همینن مرد خوب نداریم 

بجث نکن باهاش بعضی جاها کوتاه بیا بعضی جاها یواشکی و زیرابی برو😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
در مورد اختلافاتتون جزئی تر بگو چند درصدشون قابل حل و قابل تفاهم هستن ؟ چند ساله ازدواج کردی ؟ مش ...

مشاوره نرفتم 6 ساله ویژگی خوب و بد که هر دوداریم فقط میدونی چیه کلا نظرامون فرق میکنه مثلا اون اصلا اهل تفریح نیست من خیلی خیلی هستم ادن خیلی سرده من خیلی خیلی گرم