2777
2789
عنوان

بچه ها امشب با پسرم رفتیم پارک بعد یه خانمه بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

از خداتم باشه والا منم مثل تو ام سه تا پسر دارم ۲۸ سالمه همه میگن اصلا بهت نمیاد تازه صدامم پشت تلفن مثل بچه هاس😵‍💫😵‍💫ولی من خوشم میاد🙄😂🥴

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

منم محل کارم نه تنها میگفتن بهت نمیاد بچه داشته باشی میگفتن اصلا نمیخوره ازدواج کرده باشی 

تازه من کلی خوشم میومد

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

به خاطر حرف بقیه میخوای رابطه مادر پسریتو کتمان کنی؟؟؟

اصلا دلیل کارتون رو درک نمیکنم،حالا فکر کنن زود بچه اوردی،چی میشه مثلا🤔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)