2777
2789
عنوان

بیاین لطفا. اگه شربت متادون بخورم میمیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا نمیدونم اگه ب اندازه لخوری کشنده هست یا نه اما همسایه ما شوهرش معتاد بود متادون میخورد ی شب ...

بچه اش چی

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺
نخوریا میزنی خودتو ناقص میکنی

کاش جرئتشو میداشتم...

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
دختر خوب این چه کاریه؟ می زنی خودت ناقص و دردمند می کنی یا کلیه هات از کار میافته یا فلج می شی!  ...

میشه واسم دعا کنید  

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

من بچگی خوردم نه تنها خوردم بلکه سر کشیدم🥲😂مامانم گفت دیدیم خمار هی راه میری نمیتونی سر جات وایسی گفتم چی خوردی نشون دادی از حال رفتی رفتن بیمارستان دکتر گفت سکته کرده قلبش ایستاده اما به یه دکتر زنگ زدن گفت یه امپول بزنید اگه اومد که اومد نه که دیگه تموم کرده و احتمال داره یه قسمتی از بدنم فلج بشه... زدن خداروشکر حضرت فاطمه بهم نگاه کردو چیزیم نشد...

من بچگی خوردم نه تنها خوردم بلکه سر کشیدم🥲😂مامانم گفت دیدیم خمار هی راه میری نمیتونی سر جات وایسی ...

الهی شکر

الهی شکر

اایشالله به حق همین روز ها حضرت فاطمه و امام حسین گره از مشکلاتت باز کنن که فکرت سمت این جور چیزا نره عزیزم♥

هممون تو زندگی سختی داریم اما باید ایستاد مطمئنا کلی روز خوب هست که هنوز نیومده و تو باید تجربش کنی♥

اایشالله به حق همین روز ها حضرت فاطمه و امام حسین گره از مشکلاتت باز کنن که فکرت سمت این جور چیزا نر ...

الهی دورت بگردم ممنونم ازت چقد مهربونی⁦❤️⁩

فداتشم عزیزدلم... اگه نیاز به درد ودل داشتی من هستم بدون هیچ قضاوتی🥺♥

قربونت برم 😭⁦❤️⁩