2777
2789
عنوان

کدوم درب ضد سرقت قشنگ تره؟+عکس

3491 بازدید | 37 پست

سبک خونم مدرنه و درب اتاقها سفید...این مدلی ک انتخاب کردم میگن رنگ قهوه ایش دارن و رنگ سفید میگه بیا یه مدل مشابشو بردار..

بین این مدلا کدومو انتخاب میکنین؟؟

بزار

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه ایه هم خیلی خوشگله رایت میگی ولی چون خونت سفیده قهوه ای باشه درت از داخل خونه اصلا قشنگ نیست ، اولی سفید طلایی هم خوشگله فقط ببین جنس فلز طلاییش خوب باشه ، اونم خوشگله

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
قهوه ایه هم خیلی خوشگله رایت میگی ولی چون خونت سفیده قهوه ای باشه درت از داخل خونه اصلا قشنگ نیست ، ...

جنسشون خوبه..میگن کار تبریزه...از اون مدل قهوه ایه سفیدش هس میگ جنسش خوب نی تضمین نمیکنم

جنسشون خوبه..میگن کار تبریزه...از اون مدل قهوه ایه سفیدش هس میگ جنسش خوب نی تضمین نمیکنم

وقتی خودش میگه تضمین نمیکنم پس فردا مشکل پیش بیاد میگه گفتم قبول نمیکنه ، اگه جنسش خوبه اون طلایی هم شیکه من چون جدیده از اون بیشتر خوشم اومد ، بازم سلیقه خودت شرطه

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
وقتی خودش میگه تضمین نمیکنم پس فردا مشکل پیش بیاد میگه گفتم قبول نمیکنه ، اگه جنسش خوبه اون طلایی هم ...

اون‌ عمودیه ساده تر نیس؟؟حس میکنم طلاییش شاید دلمو بزنه

در مورد پسند خودم قهوه. ای که متاسفانه رنگ‌سفیدشو ندارن😔😔😔

عرض کنم خدمتتون دوستی داریم که تولیدکننده ی درب ضدسرقت ودرب اتاق خواب وکابینت هستن،من پرسیدم کدوم یک ازدرب ضدسرقت هاتون خوبه وتضمینیه ودزدنمیتونه بازکنه! 

روراست گفت،هیچکدومشون خوب وتضمینی نیست وهمه شون رودزددرسه دقیقه بازمیکنه!متاسفانه

عرض کنم خدمتتون دوستی داریم که تولیدکننده ی درب ضدسرقت ودرب اتاق خواب وکابینت هستن،من پرسیدم کدوم یک ...

دیگ میگفت یعنی جنس یراق و قفل ایناش بهتره...دیگ بقیه شو باید ب خدا سپرد

من از طلایی خوشم‌نمیاد تو دکوراسیون 

پس سفید دومی ولی قهوه ای واقعا خوبه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
من از طلایی خوشم‌نمیاد تو دکوراسیون  پس سفید دومی ولی قهوه ای واقعا خوبه

اره منم دوس ندارم طلایی....برا همین از اون زیاد خوشم نمیاد ولی مجبوری دیگ دومی برمیدارمسبک خونمم مدرنه...