2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشه هنوز مزه هم نکردم فقط با قاشق هم زدم روشم بپزه چون چسبیده ب کف برنمیگرده

عزیزم اشکال نداره فدای سرت  اینم خودش یه تجربه است.اگر تو قابلمه کیک میپزی شعله باید خیلی خیلی کم باشه در قابلمه رو هم ببندی وفقط قابلمه رو چرب کنی تو قابلمه نباید روغن بریزی با شعله کم حداقل ۴۵ دقیقه تا یکساعت بمونه تا خوب پخته بشه بعد که روش سفت شد برش گردونی وطرف دوم فقط ۱۵ تا۲۰ دقیقه بمونه تا فقط رنگش عوض بشه .

کی به کیه بگو مدلش اینجوریه همینجوری هم سرو میشه یکم شکلات بن ماری کن یا سس شکلات و ترافل بریز  ...

ن۶ اگه کامل لهش کنه شکل توپکش کنه بعد بزنه تو سس شکلات یا یکم روش بریزه خیلی خوشگل و شیییک میشه

خدا یا اگر صلاح میدونی منو نارنگی کن الان وقتشه   

اسی تین شاهکارو تو گینس ثبت کن حیف این هنره خاک بخوره  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
چسپیده بود تهش تنها راهش همین بود ک روشم حرارت ببینه ...باور کن🥺🥺🥺

کاش تو فر میزاشتی حالا اشکال ندارع عزیزم فدا سرت برا هممون از این چیزا پیش میاد. اتفاقا همین که الان این شکلیه انقد خوشمزس باور کن😂

عههه حالا اینهمه حرص جوش نریز تو بدنت لخاطر کیک من صدبار خراب شده تا حالا اذبت نکن خودتو چرا ابنه ...

کاش مشکل فقط کیک بود... وضعیت زندگیم از وضعیت این کیکه هم بدتره... 😢😣🥺 نپرس چرا ...حتی توان درد دل ندارم