2777
2789

دردش خیلی وحشتناکه دارم با گریه تایپ میکنم از شدت درد 

سمت چپمم هست از شونه تا گردنم ناجور گرفته 

دست چپم از بازو داره بی حس میشه چکار کنم فقطط

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم باید  بری دکتر خدای ناکرده میتونه از علائم حمله قلبی یا دیسک گردن باشه 

البته اینو نگفتم که شوکه بشی گفتم حواست بخودت باشه مادر من با همین علائم معلوم شد سه تا از دیسک های گردنش پاره شده این رو میگم که جدی بگیری👌❤️انشالله که مشکلی نداری

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
عصبته اگر کسی هست که بتونه ماساژ بده بهش بگو همون نقطه رو اروم اروم ماساژ بده با شصتش رگ رو رگ سوار ...

از صبح شوهرم داره ماساژم میده خوب نمیشه ک بدترم داره میشه 

الان رفته برام دارو بیاره

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
خوشگلم باید  بری دکتر خدای ناکرده میتونه از علائم حمله قلبی یا دیسک گردن باشه  البته اینو ...

وای تحمل این یکیو ندارممم

از صبح شوهرم داره ماساژم میده خوب نمیشه ک بدترم داره میشه  الان رفته برام دارو بیاره

این یدونه رگه که گردو قلمبه میشه باید هی دست بکشه ببینه این گردی کجاست اروم اروم به سمت بالا یا پایین هدایتش کنه تا بره جا و اگر بتونه جاش بندازه دردت ساکت میشه 

من ۳۶۵ روز زندگیم ۳۶۰ روزش اینجور میشم و مامانم وارد شده رگو جا میندازه

وای تحمل این یکیو ندارممم

انشالله چیزی نیست ولی الان برو بیمارستان ممکنه مشکلت با ماساژ بدتر بشه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸