2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزش و پرورش

1776 بازدید | 41 پست

سلام دوستان،  میشه بگید وزن چقد تو مصاحبه و در کل تو نتیجه تاثیر گذاره؟یه جا دیدم نوشته بود تناسب اندام مهمه🥴 قدم بلنده ولی اضافه وزن زیاد دارم ،اونایی که قبول شدن تو آزمون آموزگاری   بگن وزنشون زیاده ایا

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۱
4
57%
۲
3
42%
انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انقدراهم سخت نمیگیرن مبارک باشه منم قبول شدم😍

مبارک شما🤭😘من دبیری شرکت کردم و با اخرین نفر پذیرفته شده کمتر از یک امتیاز فاصله دارم! حالا خواستم اعتراض بزنم, چون تعداد فرزند رو موقع ثبت نام اشتباه برام وارد کردن،دو فرزند دارم،طرف زده یک فرزند،دیر متوجه این اشتباه شدم

مبارک باشه عزیزم.معلمی خیلی شغل خوبیه.دبیری چی قبول شدی

سلامت باشی ،کاش قبول میشدم،ولی..

نه انقدراهم سخت نمیگیرن مبارک باشه منم قبول شدم😍

آموزگاری قبول شدی؟ مصاحبه چطوریاس در کل؟ پژوهش و مقاله داشتن براشون مهمه؟من ارشد دارم اما آموزش محور بود،با بچه سختم بود پایان نامه بگذرونم

نتایج دبیری آمده مگه ؟ یا آموزگاری ؟

دبیری مرحله اول اومده،آموزگاری که مرحله نهاییشه رو نمیدونم دقیق،فک کردم اونم اومده باشه

مگ معلم چاق نداشتی تا حالا خودت مدرسه رفتی دیدی دیگ.مهم نیس 

اخه الان جزو شرایطشونه ظاهرا،یه جا دیدم که گفته بود مهمه،ترسیدم