2777
2789
عنوان

صندوق طلا

7811 بازدید | 12 پست

سلام

میگم شما تاحالا سهم از صندوق طلا توی بورس خریدید؟ مثل لوتوس و عیار و... 

من ماهی ده تومن حدودا میتونم پس انداز کنم ولی سال دیگه همین موقعا به پولش احتیاج دارم به نظر شما راه بهتری برای پس انداز کردن هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگزاریت چیه چند تا بخر خودت کم کم دستت میاد نوساناشون

سلام عزیزم ...سوال من اینه که دقیقا اسم این صندوق طلا چیه داخل بورس؟و اینکه چه ساعاتی میشه خرید انجام داد؟چون چند روز پیش میخواستم خرید کنم گف وقتش تموم شده...ساعت۱۱صبح بود

سلام عزیزم ...سوال من اینه که دقیقا اسم این صندوق طلا چیه داخل بورس؟و اینکه چه ساعاتی میشه خرید انجا ...

سلام عزیزم صندوق های زیادی برای طلا داخل بورس هست به اسم های مثقال کهربا و ... که میتونی سرچ کنی و صندوق مناسب ات رو اتخاب کنی

سلام عزیزم صندوق های زیادی برای طلا داخل بورس هست به اسم های مثقال کهربا و ... که میتونی سرچ کنی و ص ...

سلام ببخشید این صندوق طلا چیه من ماهی تا سه چهار تومن میتونم پس انداز کنم میتونم بریزم به این صندوقای طلا ؟