2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 40 پست
نه شما حتما ببر خدانکرده اتیسم نباشه تماس چشمی داره ؟ صداش میزنی برمیگرده؟ 

تماس چشمی داره ولی خوب صداش میکنی توجه نمیکنه حرف نمیزنه همه کاراش با ایما و اشاره س 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

زود بردی گفتار 

منم پسرم ۲ سال و ۹ ماهش بود بردم گفتار 

دو جلسه بیشتر نرفت 

الان سه سال و هفت ماهشه خیلی بهتره 

کامل حرف نمیزنه اما پیشرفت داشته . 

حس میکنم زود برده بودم . 

یه دکتر اطفال هم بمن گفت به پسرها باید تا ۴ سالگی فرصت داد 

بعد برد گفتار 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اوج شیطنت کودکه تو میگی بیش فعال  ۴سال ب بعد میتونی بگی بیش فعال یا ن پسرم هست نمیشه گفت ...

افرین دقیقا درست میگید اینقدر راحت این کلمات رو نگید کافیه تو فامیل بیفته سر زبونها.برادر من سه سال و نیم بور حرف زد تیزهوشان هم درس خوند و دانشگاه تهران با رتبه عالی قبول شد اصلا به این چیزها نیست ‌اگر نگرانی باهاش شمزده شمرده حرف بزن 

بله حتما ببر روانپزشک شاید از مغزش نوار بگیرن پسر منم بی نهاااااااااااااااایت شلوغه و حتی کارهای خط ...

ن عزیزم بیش فعالی خوب نمیشه

دنبال درمانش باش چون تمام ادمایی ک معتاد وقاتل و.... هستن روانپزشکا ک باهاشون صحبت کردن وتحقیق کردن دیدن ک بیش فعال بودن ودرمان نشدن 

البته دووووراز بچه ی شما گلم

من مشکلم صحبت نکردم و عدم توجه هست ببینید مثلا من خودم بکشم اسم این صدا کنم اصلا اصلا توجه نشون نمید ...

روان شناس کودکان 

احتمالش زیاده چون پسر منم همین علایم داشت و بیش فعاله.بهتره اول ی مدت ببریش کاردرمانی تا توجه و تمرکزش بهتر بشه اگر بتونی کلاس گروهی بگیری بهتر همکاری میکنه من بچه خواهرشوهرمو با خودم میبردم به بهانه همون پسر منن بهتر همکاری میکرد.هرموردی باشه به اسمش فکر نکن فقط سعی کن تاخیرش جبران بشه

همتا اسم خـودمه♥
من مشکلم صحبت نکردم و عدم توجه هست ببینید مثلا من خودم بکشم اسم این صدا کنم اصلا اصلا توجه نشون نمید ...

نمیدونم چی بگم حالا ببر دکتری ک گفتن ببین چی میگه ولی بعضی بچه ها کلا این مدلین 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
زود بردی گفتار  منم پسرم ۲ سال و ۹ ماهش بود بردم گفتار  دو جلسه بیشتر نرفت  الان س ...

اره خودمم متوجه شدم خیلی زود بردم

هیچ کدوم خانم بزار دو سال و نیم بشه حالا هی دکتر نکشون بچه رو 

اخه عزیزم هیچ توجه و تمرکز نداری نمیخوام واسه آیندشون تاثیر منفی بزاره 

نمیدونم چی بگم حالا ببر دکتری ک گفتن ببین چی میگه ولی بعضی بچه ها کلا این مدلین 

اره دختر خودمم اینطوری بود ولی خوب سه سالگی به بعد خوب شد ولی خوب حداقل صحبت می‌کرد دخترم بیشتر صحبت نکردنش برام نگرانی میاره نکنه مشکلی داشته باشه دیر اقدام کنم

ن عزیزم بیش فعالی خوب نمیشه دنبال درمانش باش چون تمام ادمایی ک معتاد وقاتل و.... هستن روانپزشکا ک ب ...

بیش فعالی چند دسته هستن همه دسته بندی ها اینطوری نمیشن 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤