2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 40 پست
اره دختر خودمم اینطوری بود ولی خوب سه سالگی به بعد خوب شد ولی خوب حداقل صحبت می‌کرد دخترم بیشتر صحبت ...

میدونستی پسرا دیرتر زبون باز میکنن؟؟

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دختر خودمم اینطوری بود ولی خوب سه سالگی به بعد خوب شد ولی خوب حداقل صحبت می‌کرد دخترم بیشتر صحبت ...

اصلا بچه هاتو با هم مقایسه نکن تو هیچ زمینه ای

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
اخه عزیزم هیچ توجه و تمرکز نداری نمیخوام واسه آیندشون تاثیر منفی بزاره  

اگر تلویزیون یا گوشی میدی کم کن و بعد حذف .باهاش خیلی بازی کن خیلی .من با پسرم یکسره بازی می‌کردم. حتی داشتم طرف میشستم یک سره برلش شعر میخوندم .موزیک میزاشتم موزیک کودکانه هم نه .هر حی خودم دوست داشتم موزیک توجه و تمرکز رو عکس تلویزیون میبره بالا .برلش داستان دانلود کن بزار رو اسپیکر پخش شه .گوشی رو نشون نده .وسایل رو جلوی چشمش قائم کن بعد بگو کجاست .خسته نشو بازی کن باهاش 

افرین دقیقا درست میگید اینقدر راحت این کلمات رو نگید کافیه تو فامیل بیفته سر زبونها.برادر من سه سال ...

آخه اصلا ربطی به شیطنت نداره

خدای نکرده البته ولی اوتیسم و بیش فعالی اگه زود تشخیص داده بشه درصد کنترول و بهبودیش بالا میره. 

بیش فعالی فقط شیطنت بچه نیست

بیقراری،  عدم تمرکز و توجه،  خشونت،  پرخاشگری،  حواس پرتی،  عدم اینکه بچه بتونه یک جا ثابت بشینه،  عدم رعایت نوبت یا صف،  پر حرفی،  پریدن مداوم وسط صحبتهای دیگران و مشکلات دیگهکه هر بچه با بچه دیگر متفاوته و اگر درمان نشه نمیتونه مدرسه بره و درس بخونه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

هیچ کدوم خانم بزار دو سال و نیم بشه حالا هی دکتر نکشون بچه رو 

بیش فعالی و اوتیسم از سن ۱سال و نیمگی تا ۲ و ۲سال و نیمگی غربالگری داره اصلا زود نیست

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اره منم اینجور شنیدم ولی از یه طرف میگم در نباشه از هم و سالاش خیلی عقب بمونه

عزیزم میشه بگی نتیجه تحقیقات چی شد من پسرم دوساللشع حرف نمیزنه شیطونی می‌کنه پرت می‌کنه لج می‌کنه سرسم میکوبه زمین ولی صداش میکنیم واکنش داره همیشه ولی ب حرف گوش نمیده

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم بیش‌فعالی بچه‌م این‌قدر بتونه زندگی‌م رو تحت‌تأثیر بذاره...
مدام در حال جنب‌وجوش بود، تمرکز نداشت، تو جمع کنترلش سخت بود، زود عصبانی می‌شد و خواب درست‌وحسابی نداشت.
گاهی واقعاً نمی‌دونستم مشکل از تربیته یا یه چیز دیگه‌ست...

تا اینکه با دکتر مونا فلسفی از گروه ویان آشنا شدم.
با حوصله به حرف‌هام گوش دادن، وضعیت بچه‌م رو دقیق بررسی کردن و یه مسیر درمانی مشخص برامون چیدن.
الان بعد از چند جلسه، تغییرات تو رفتار بچه‌م کاملاً مشهوده. آروم‌تره، بهتر ارتباط می‌گیره و حتی خوابش هم منظم‌تر شده.

واقعاً خوشحالم که دیر نجنبیدم.
اگه شما هم حس می‌کنین فرزندتون بیش‌فعال یا بی‌قرارتر از حالت عادیه، حتماً به متخصص مراجعه کنین.
برای من دکتر مونا فلسفی واقعاً نجات‌بخش بود.

کافیه تو گوگل سرچ کنید گروه روانشناسی و روانپزشکی ویان