2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارن بیاین لطفا

137 بازدید | 20 پست

شما ساعتایی که نوزادتون بیداره و تنها هستین باهاش بازی میکنین همش ؟ من نی نی م ۷ ماهشه ساعتای بیداریشم زیاده منم خونه تنهام چقد باهاش بازی کنم اسباب بازیاش تکراری میشه همش نمیدونم چیکار کنم تلویزیونم که میگن خوب نیس وگرنه سرگرم میشه با کارتن. شما چیکار میکنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش همیشه سرگرم بود با چندتا وسیله خاص اونقدری که فکر میکنی برای هفت ماهه چیزی زود تکراری نمیشه.

من یکم باهاش بازی می‌کردم. 

یکم حرف و قصه و شعر و قربون صدقه همین... 

الان دوتا بچه دارم سومی بیاد همشون با هم سرگرم میشن الحمدلله 

به دنبال وارستگی 

ماهم اكثرا تنها هستيم من مجبورم موقع غذا كارتون بزارم شايد يكم بخوره اما ساير مواقع كتاب ميخونم شعر ميخونم با وسيله هاش بازي ميكنيم واسش پتو پهن كردم وسط خونه ميزارمش خودم كاراي خونه رو ميكنم اون نگام ميكنه…عصر هاهم كه خنك ميشه با كالسكه بيرون ميريم هم خريد خونه داريم هم ميگرديم 

شما حتما بچه هاتون خيلي ارومن وگرنه بچه شيطون واقعا نميشه خودش سرگرم

بله الحمدلله تا یک سالگی خوبن... بعدش شیطون میشن که یاد میگیرن بازی کنن... منم سخت نمی‌گیرم. دیشب تو تاپیکم هست کلی خمیر بازی کردن با خمیرای پیراشکی اینجوری سرگرم میشن چون دخترن تو کارای قنادی و آشپزی و خونه داری خیلی‌ داوطلب میشن کمک کنن منم با روی باز میپذیرم و درسته گند میزنن😁 ولی سرگرم میشن 

به دنبال وارستگی 
بله الحمدلله تا یک سالگی خوبن... بعدش شیطون میشن که یاد میگیرن بازی کنن... منم سخت نمی‌گیرم. دیشب تو ...

پس هم خدا هواتو داشته هم خودت مادر صبوري هستي

من زياد نميتونم تحمل كنم كثيف كاري

پس هم خدا هواتو داشته هم خودت مادر صبوري هستي من زياد نميتونم تحمل كنم كثيف كاري

الحمدلله.... خونه کثیف تمیز میشه یه روزی.. ولی بچه‌ها همیشه ۳ ساله و ۶ ساله و کوچولو نمیمونن 

به دنبال وارستگی 
من کارتون میزارم براش خوراکی میدم له میکنه میخوره بازی میکنه و کتاب میخونم شعر میخونم

چندماهشه ؟ هلاکویی میگه تلویزیون برای زیر دوسال فاجعه س و ملیون ها سلول مغزی بچه رو از بین میبره 😣