شما ساعتایی که نوزادتون بیداره و تنها هستین باهاش بازی میکنین همش ؟ من نی نی م ۷ ماهشه ساعتای بیداریشم زیاده منم خونه تنهام چقد باهاش بازی کنم اسباب بازیاش تکراری میشه همش نمیدونم چیکار کنم تلویزیونم که میگن خوب نیس وگرنه سرگرم میشه با کارتن. شما چیکار میکنید ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهم اكثرا تنها هستيم من مجبورم موقع غذا كارتون بزارم شايد يكم بخوره اما ساير مواقع كتاب ميخونم شعر ميخونم با وسيله هاش بازي ميكنيم واسش پتو پهن كردم وسط خونه ميزارمش خودم كاراي خونه رو ميكنم اون نگام ميكنه…عصر هاهم كه خنك ميشه با كالسكه بيرون ميريم هم خريد خونه داريم هم ميگرديم
بله الحمدلله تا یک سالگی خوبن... بعدش شیطون میشن که یاد میگیرن بازی کنن... منم سخت نمیگیرم. دیشب تو تاپیکم هست کلی خمیر بازی کردن با خمیرای پیراشکی اینجوری سرگرم میشن چون دخترن تو کارای قنادی و آشپزی و خونه داری خیلی داوطلب میشن کمک کنن منم با روی باز میپذیرم و درسته گند میزنن😁 ولی سرگرم میشن