2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
وای شما چه حوصله ای دارین با بچه بازی میکنین ، کتاب میخونین براش؟؟؟اصلا کوپ کردم خوندم من یه ۴ ساله ...

منم خیلی بی حوصله ام بعضی وقتا که کم میارم زنگ میزنم مامان بابام بیان باهاش بازی کنن

چندماهشه ؟ هلاکویی میگه تلویزیون برای زیر دوسال فاجعه س و ملیون ها سلول مغزی بچه رو از بین میبره 😣

نه عزیزم هرچی که بقیه میگن رو نباید گوش داد

پس بچه رو چیکار کنیم

من براش جم کیدز میزارم که همش شعر میخونن و کارتونهاشم تصاویر ارومی داره خیلی دوس داره و میس راچل رو میشناسه و کلی ذوق میکنه نشونش میدن باهاش میخونه

این نسل نسل تکنولوژین

گوشی و تلویزیون اینترنت جز زندگیشونه

اتفاقا بچه من ماشالا خیلی باهوشه تو این سن کلی کلمه میگه خودش میوه و ماست و اینا میتونه بخوره  با اسباب بازیاش خیلی قشنگ کار میکنه و وایمیسه خیلی میشینه و حواسش هست بخودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی چیزا رو جلو تر از سنشون از برنامه کودک یاد میگیرن ، 

دیگه باید توجه داشت به برنامه هایی که میبینن

اخه اینکه بچه رو عقده ای تلویزیون میکنن بعضیا هم خوب نیست

دوستمون انقدر تلویزیون برای بچش روشن نمیکرد برای بچه شده بود عقده التماس میکرد که کارتون ببینه

من اینطور فکر میکنم نظر ادمها متفاوته

نه عزیزم هرچی که بقیه میگن رو نباید گوش داد پس بچه رو چیکار کنیم من براش جم کیدز میزارم که همش شعر ...

چقد خوب . منم با شما موافقم. ولی هلاکویی رو من خیلی قبول دارم اما این حرفشو نمبتونم درک کنم . دکتر هلاکویی تخصص اصلیش کودکه بعد روانشناسی و جامعه شناسی هم خونده . وقتی تلویزیون میزارم براش عذاب وجدان میگیرم ولی خودش خیلی ذوق میکنه