2777
2789
عنوان

رفاقت بدردنخور😏

74 بازدید | 2 پست

سلام دخترای گل..من دانشجوم وسال گذشته با یه دخترخانمی ک ازهمکلاسیامم بود هم اتاق شدم..میگ دیگ نمیخام باهات اتاق بگیرم..بهونه شم اینه ک من گرمایی م وصورتم جوش میزنه تو اتاق گرم وتو سرمایی هستی...اتاق ما به نسبت بقیه اتاقا حتی حنک ترم بود و یکی ازشوفاژا کلا کار نمیکرد فصل گرمام کولرمیزدیم فوقش من لباس میپوشیدم..من خیلی دوسشداشتم🥲🥺همیشه بفکرش بودم وبراش همه کارمیکردم بخدا...باهمه رفیقش کردم وهیچ توقعی م ازش نداشتم نمیدونم چرا اینومیگ..انقد ناراحت شدم بخاطرش ک یه هفته فقط گریه کردم...فک میکردم بعدمدت ها ی رفیق پیدا کردم ک باهاش صمیمی باشم وهمه چیمو بش بگم...(اینم اضافه کنم با ی اقایی رفیق بودیم اکیپی که ب من ابراز علاقه کرد ..اون اقا میگ دوستت ازمن خوشش میومد بخاطرهمینم نتونسه ببینه دیگ مارو باهم)...نمیدونم واقا🥺🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.