2777
2789
عنوان

خونریزی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدا حفظش کنه برات خونریزیت از کی شروع شد؟؟برای من هرماه لخته بود این ماه خون رقیقه ب قول شما بع ...

از هفته 5 شروع شد یه هفته از زمانی ک بیبی چک مثبت شده بود گذشته بود

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
شما روند خونریزیتون چجور بود؟شانس برای من رو صدا قلب جنین رو فعلا نشنیدن تا سونو هفته بعد تکرار بشه

یهو نصف شب بود افتادم خونریزی فرداش رفتم سونو گفت قلب نداره ساک هم چروکیده شده داره سقط میشه حتی دکتر هم بهم دارو نداد گفت تا دو هفته دیگه ک مجدد سونو بری دارو‌نمیدم خلاصه منم برای اینکه فک میکردم سقط شده اصلا استراحت نکردم دو هفته بعد ک رفتم سونو اصلا باورم نمیشد قلب داره.بسپار ب خدا هرچی خدا بخاد همون میشه

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین