2777
2789
عنوان

خونریزی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست
ببخشید خونریزیتون چطور بود؟؟؟

مثل دوران پریودی قشنگ لخته بود ولی نه ب اون زیادی  و کمی قهوه ای استرس واقعا سمه 

من بدترین اتفاقای زندگیم دقیقا اون دوره افتاد و همین باعث شد بیفتم خونریزی 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل دوران پریودی قشنگ لخته بود ولی نه ب اون زیادی  و کمی قهوه ای استرس واقعا سمه  من بدتر ...

دقیقا منم استرس این بلا رو سرم آورد متاسفانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یععنی از اول بارداری خونریزی داشتین تا اخرش؟

با شیاف و همین پودر ماش و نشاسته واقعا کنترل میشد اما خوب من بچه بودم و نادون 

رعایت نمیکردم از پله میرفتم بالا درصورتی ک استراحت مطلق بودم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم کلی خونریزی داشتم جوری ک تو سونو هم گفت داری سقط می‌کنی ولی خدا خاس و موند و تا هفته 13 خونریزی داشتم هماتوم بود خونریزی بدون لخته خون قرمز روشن گاهی وقتا هم قهوه ای

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
مثل دوران پریودی قشنگ لخته بود ولی نه ب اون زیادی  و کمی قهوه ای استرس واقعا سمه  من بدتر ...

برای من این ماه اصلا لخته نیس خون رقیقه قرمز پررنگ مایل به قهوه ای بعد خیلی سبکه من هرماه از درد پریودیم از جام بلند نمیشدم این ماه اصلا درد ندارم خیلی شک دارم ب بارداری نمیدونم کی برم ازمایش اصلا برم یا نه

استراحت کن مواظب باش وگرنه خداینکرده  زود ب دنیا بیاد دوباره آن ای سیو  باید بره و

باردار نیستم عزیز جان تجربه دوسال پیشم هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم کلی خونریزی داشتم جوری ک تو سونو هم گفت داری سقط می‌کنی ولی خدا خاس و موند و تا هفته 13 خونریزی ...

سلام خدا حفظش کنه برات خونریزیت از کی شروع شد؟؟برای من هرماه لخته بود این ماه خون رقیقه ب قول شما بعضی ویتا قرمزه بعضی وقتا قهوه ای اما سبک و بدون درد امکان داره باردار باشم؟؟من تازه فردا موعدمه اما از دیروز این خونریزی شروع شده

ب نظرم اگر تازه از موعد گذشته یه چند روز صبر کن

ن هنوز نگذشته تازه فردا موعدمه این خونریزی از دیروزه شروع شده...خودم حس میکنم حامله ام اخه این ماه قرص هم خوردم میترسم درحال سقط باشه