2777
2789

سلام من دو هفته ای میشه ک هر هفته تو موی دخترم یک عدد رشک میبینم ولی اثری از خود شپش نیس حتی بردم حموم با شونه ریز شونه کردم هیچ شپشی تو موهاش نیس و فقط یدونه تخم شپش بود ک بقیه مو روبا دقت فراوان گشتم هیچ تخم شپشی نبود دو بار هم در هفته تقریبا دخترمو حموم میبرم 3سالشه بنظرتون چرا اون رشک تو مو هس با اینکه هیچ شپشی نیس یعنی خود ب خود ب وجود میاد یا نکنه ب شامپو چیزی زدن ک باعثش میشه؟میشه نظراتتونو بگین😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونت رخت خاب همه جاروسم بپاش زیادشن پدر ادم درمیاره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

منم اومدم بخوونم و بدونم چون دختر منم یکسال نیمس چنباری حس کردم چیزی شبیه رشک رو موهاش بوده ولی شپشی ندیدم

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

از یکی گرفته ولی تو سرش مرده یا اومده بیرون موهای خودتم‌از اون شونه بکش خود ب خود ب وجود نمیاد رشکم شکل شورس شاید اشتباه میکنی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

بدون شپش ک رشک بوجود نمیاد هست قطعا یا یدونه بوده چنتا تخم گذاشته و افتاده سر خودتم ممکنه باشه حالم از این موجود چندش ب هم میخوره مصیبتیه برا خودش

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
نه اونا وقتی آب بخوره یا شسته بشن میمیرن یا کلا میپرن در حالت عادی ولی تخم هاشون میمونن   اکثر ...

چی میگی

همون رشک هاا بعد یک روز تبدیل به شپش‌ بالغ میشن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن